Montessori knihovníčka
Ahojte, chcela by som pre chlapceka (2 roky) peknu knihovnicku do detskej izby.
Knihy ma velmi rad, pozna abecedu a pomaličky začina čitať... No problem je, že najradšej ich má vystavené (na kozube, v obyvacke, oprete o stenu) tak, aby videl celu prednu stranu. Spociatku mi to bolo divne a knihy som mu zakladala ale on si ich stale vyložil - tym padom zaberaju vela miesta.
Až nedavno som zistila, že male detičky by mali mat knihy vystavene tak, aby videli na celu titulnu stranu a zacala som patrat po knihovničkach... no prešla som vela stranok a nic som nenasla... jedine na pintereste pekne napady/inspiracie.
Viete mi poradit, z coho by som mu tu knihovnicku mohladat vyrobit? chcela by som nieco lahke - nejaky hrubsi karton by stacil - aby sa to dalo lahko prenašať.
Dakujem za kazdu radu.

@anjetta Ak urobis z kartonu taku poschodovu tak sa ti to bude prevracat, lebo knihy budu tazsie ako stojan. Muselo by to byt stale oprete o stenu.
Ikea ma prenosny stojan ale nie je poschodovy. Ja idem namontovat take uzke policky na stenu vo vyske dietata. Nebude to prenosne ale to nevadi... bude to pri citacom kutiku.

Keby je na spodku neaka doska a spravit z tvrdého papiera tie záložky kvazi? Alebo z kartónu a potom ho namaľovať?