Ahojky ahojky. Baby nedávno mi zistili že mám placentu na prednej stene. Som už zajtra v 25tyzdni tehotenstva a pohyby fakt že malo cítim. Skoro vôbec. Iné žiadne problémy nemám. Mala ste niektorá to takto ? Dik za odovede.
Ja mam tiež v predu, netuším co to znamená 🤷♀️, ale pohyby cítim mierne od 17tt a také silnejšie už asi 2 týždne, som 23 týždni
@ikaros332 nič zlé. Len pohyby môže byť ze žena cíti slabšie 😊
@ikaros332 na zaciatku to je, ze moze zena citit menej pohyby, vo vyssom stadiu sa sleduje, ci placenta nezavadzia branke (kvoli porodu) a tiez si treba davat vecsi pozor napr. na bezpecnostny pas a akekolvek zranenie na brusko, lebo hrozi ovela viac mozne poskodenie placenty ako ked je ulozena na zadnej stene.
Dik baby fakt sa začínam báť pretože tie pohyby sú faktu minimálne. Niekedy vôbec
Ja som tak mala prveho syna. Absolutne som ho necitila. Jedine ked som bola v nemocke na ,,,pasoch,, vtedy sa hybal. Pri druhom synovi som mala tiez vpredu placentu ale toho som citila lepsie
Ja obe tehu placenta vpredu. Nic zle to neni len tie pohyby. Ale ked este kusok vyrastie budes citit viac.
@samrolka2019 a si nemala strach ? Stres ?
Ahoj, som v 30tt a tiež mam placentu v predu. S pohybmi je to raz tak a raz tak, prvé som cítila už v 16tt(ale je to moje 3.tehu).Neskôr som cítila pohyby už častejšie a zreteľnejšie, a nedávno bolo obdobie asi 2tyzdne, že som skoro nič necítila, teda cítila ale musela som na to sústrediť lebo to bolo dast slabé. Ono tym, že je placenta v predu tak občas tie pohyby dosť tlmí.To slabé obdobie prešlo 😁 a malý výstraha o 106 a cítim ho stále ako sa mrví. Takže nestresuj, aj ty buď budeš cítiť poriadne alebo možno budú také tlmené až do pôrodu
Nemala, pretoze som ho od zaciatku necitila dobre. Takze mi to prislo normalne. Kebyze ho neciti zrazu citim menej tak by som panikarila. Inak on bol taky pohodal, pomalý aj po narodeni. Nechcelo sa mu stvornozkovat, chodit... len sedel a sledoval okolie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala tiež placentu v predu, pohyby som cítila od 18+1tt
Záleží aj na tom ci si stihlejsia, ako je bábo uložené.. Neboj ešte budeš cítiť kopance 😉