icon

Najlepšie zvukové knižky pre 10-mesačné dieťa

emi_emi159
12. aug 2025

Ahojte prosím viete mi poradiť ktoré zvukové knizky pre 10 mesačnú dcérku sú najlepšie ? Zatiaľ nemáme ani jednu ale na meniny by som jej chcela nejakú kúpiť , ktorá bola u vás najobľúbenejšia ? Je ich milión som stratená🙈😁😁

ayato
12. aug 2025

Svojtka má perfektné , tieto o zvieratkách. Naša má obľúbené ešte z edície o klasickej hudbe napr. Môj malý Čajkovskij, ale tie si vedela sama zapnúť až keď bola väčšia, keďže sa zapínajú malým tlačidlom zatiaľ čo tie o zvieratkách reagujú na dotyk na väčšej ploche.

anavixy
12. aug 2025

Svojtka- hocico 🙂 Zacala by som zvieratkami.

emi_emi159
autor
12. aug 2025
@ayato

Svojtka má perfektné , tieto o zvieratkách. Naša má obľúbené ešte z edície o klasickej hudbe napr. Môj malý Čajkovskij, ale tie si vedela sama zapnúť až keď bola väčšia, keďže sa zapínajú malým tlačidlom zatiaľ čo tie o zvieratkách reagujú na dotyk na väčšej ploche.

@ayato tá so zvieratkami je na dotyk prosím ? Ďakujem 🙂

martinkatinka
12. aug 2025
@emi_emi159

@emi_emi159 ked prides do knihkupectva, rovno ti tam odporucia.

ayato
12. aug 2025
@emi_emi159

@emi_emi159 áno, keď prejdeš po "srsti" tak pôjdu zvuky. Super je aj to, že je každé zvieratko z iného materiálu .

anavixy
12. aug 2025
@emi_emi159

@emi_emi159 a tychto zvieratkovych je niekolko druhov, takze je tam viacero zvieratiek - u nas boli velmi oblubene a vlastne aj teraz este su

kiki68
13. aug 2025
@ayato

@ayato presne tieto edicie mame z hofer, Mozart, Beerhoven atd, maly ich zboznoval

kiki68
13. aug 2025

Pozeram ze ich maju za 11,30? U nas boli za 4eura cca v hoferi, mozno do 6 eur max