icon

Quiet book - skúsenosti

ink
25. máj 2018

Zaujímajú ma vaše osobné skúsenosti.
Baví to vaše detičky? Kde ste kupovali? Čo stála?
Ďakujem 🙂

evitka83
25. máj 2018

Kupila som vo vnimavych hrackach, stala okolo 50€. Malu to bavi vzdy nachvilu, potom to schovan a vytiahnem neskor. Ale ona ma taky vztah ku vsetkym hrackam. Chvilu sa pohra a potom sa zaujima o nieco ine. Ale uz by som ju znovu asi za tie prachy nekupila. Maji niekolko tematickych knih

bielavila
25. máj 2018

Dala som si urobit pre synceka ma sashe.sk,navrhla som si ju celu sama, stala 80 euro a je uzasna, nadherna, syncek-3 roky sa s nou velmi rad hra, da sa povedat, ze je to jedna z tych oblubenych hraciek

ink
autor
25. máj 2018

@evitka83 ďakujem, super tip, nevedela som, že aj vo vnímavých hračkách ju majú. Tam tuším platí aj tá zľava z DMky, pozriem sa, vďaka🙂 a ešte sa môžem spýtať, koľko má dcérka rokov?
Lebo môj bude mať 2 a bojím sa, či to nebude naňho príliš skoro, aj keď si všímam, že je veľmi motoricky zručný a inklinuje práve k takým hračkám, ktoré môže zložiť/rozložiť na menšie kúsky a zasa ich dávať dokopy.

ink
autor
25. máj 2018

@bielavila to je super, že má presne takú osobnú, na mieru šitú. Využívate aj pri cestovaní v aute? Lebo ten môj je v sedačke veľmi nerád, tak som myslela, že toto by mohla byť veľká pomoc aj na cesty.

bielavila
25. máj 2018

@ink ano vyuzivame aj na cestovanie a je to super

ink
autor
25. máj 2018

@bielavila och to je super, počuj, mohla by som ťa veľmi pekne poprosiť, či by si mi ju neodfotila? Len na ukážku jedna foto, alebo prezraď ktorá šikulka zo sashe ju vyrobila. Zatiaľ mám 3 tipy, tak nech to mám ešte ťažšie :D

bielavila
25. máj 2018

@ink mozem ju nafotit, ale som momentalne u nasich tak vecer a poslem do sukromnej soravy a idem pozriet ako sa volala ta pani lebo si nepamatam😊

ink
autor
25. máj 2018

@bielavila ďakuje, si poklad! <3

evitka83
25. máj 2018

@ink 3 roky

calamadka
30. máj 2018

@ink na sashe som videla pekny maly quiet book do auta a na cesty, jedna pani tam sije stranky, z ktorych sa da vyskladat, tiez nad nim rozmyslam.
@bielavila aky mas ty rozmer knizky prosim?