ZFP Group - máte osobnú skúsenosť?

zuzanap9
4. jún 2019

Počuli ste o tejto spoločnosti? Zaujímajú ma aj osobné skúsenosti.

Ďakujem 🙂

korunka1
4. jún 2019

Osobné mám akurát také, že mi svojím vozovým parkom lezú riadne na nervy. Pred našou bytovkou to vyzerá, akoby tu niekde táto firma mala hniezdo, ale oni s@vine až na ďalšej ulici. Koledujú si o obehnutie s kľúčom a nový nastrek pri ich tátošoch nebude lacný špás.
Podľa mňa nič seriózne z nich nekuká

ivkazba
5. jún 2019

@zuzanap9 poznám ich asi od začiatku ich existenie, majú 2 sekcie, vzdelávaciu a potom klasické finančné sprostredkovanie. Neviem, čo konkrétne ťa zaujíma.

korunka1
5. jún 2019

@ivkazba a v čom vzdelávajú a za koľko?

ivkazba
5. jún 2019

@korunka1 finančné vzdelávanie resp. finančnú gramotnosť robia, čiže ako investovať, sporiť, sporiť na dôchodok, ako si vybrať správny úver, apod. Ceny nepoznám. Pracovala som 18 rokov vo finančníctve, takže som ich vzdelávanie nepotrebovala. Do kontaktu som vždy prichádzala s ich sekciou sprostredkovateľov, ktorí predávajú poistenie, úvery a investície.

barrilla
10. júl 2019

my sme mali cez nich uzatvorenú životnú poistku, potom muž začal pracovať v poisťovníctve a zistil, že predávajú poistky drahšie. Takže vypovedal a uzatvoril potom lacnejšie s danou poisťovňou. Podobnú skúsenosť mal aj náš kmotor. Veľmi tlačia do drahej poistky, hlavne bez ohľadu na potreby a možnosti klienta.