icon

Aké sú skúsenosti s užívaním HHC cukríkov?

28. okt 2023

Aký máte názor na užívanie hhc cukríkov? Priateľ si dal 4 ako jednu dávku, pretože údajne 2 cukríky nemali na neho účinok. Potom normálne šoféroval a boli sme vonku. Nič som si na ňom nevšimla, až po týždni mi to povedal.

rebrambora
•
28. okt 2023

Ze je to individualne, ale predpokladam, ze je zvyknuty to uzivat, kedze si si nic nevsimla. Za volant by som po tom teda asi nesadala.

akyia
•
20. feb 2024

Fuha 4 cukríky? To museli byt nejaké slabé, s kamoskou sme si dali jeden 40mg cukrík napoly a nedopadlo to dobre, ale tak nikdy predtým sme nič take nebrali a začiatočná dávka ma byt 10-15 mg takze sme ju trochu prekročili, frajer keď zobral 4x40 mg nemohlo mu nič nebyť

autor
•
20. feb 2024

@akyia 🙄

autor
•
20. feb 2024

@akyia on bol zvyknuty fajcit marihuanu, netusim ako je mozne, ze mu to nebolo silne. ja som si na nom nic nevsimla, ale oci mal take privrete, prizmurene.

mikadooo
•
20. feb 2024

Že je to nebezpečné. Nikdy nevie, kedy mu to dodrbe psychiku. Môže byť 10 rokov úplná pohoda a potom sa spoja nejaké faktory o ktorých ani netuší, že sa môžu spojiť (alebo sa to proste len stane). Ale samozrejme, možno si bude dávať "len" 4 cukríky do 90tky, bez akéhokoľvek negatívneho dopadu 🤣.

akyia
•
20. feb 2024

@mikadooo presne, u mna to vyvolalo úzkosti a to len raz som skúsila

akyia
•
20. feb 2024

Hm no môže byt že si uz jeho telo navyklo