icon

Ako prestať fajčiť: Skúsenosti s náplasťami?

hsjdudhdbd
7. jún 2024

Ahojte ako ste prestali fajcit ? Vyskusal niekto nejake naplasti ktore mu pomohli?

luciaruz
•
7. jún 2024

Ja som dajcila 10 rokov krabičku denne a prestala som zo dna na den. Aj moj muz zo dna na den, ten fajcil 20 rokov. Prestali sme bez akejkoľvek podpory medikamentov alebo cohokolvek ineho.

domkakvet
•
7. jún 2024

@hsjdudhdbd prestat zo dna na den, alebo znizit davku a potom prestat zo dna na den, ale iba z pocutia, ze toto je najefektivnejsie.

zuzanna33
•
7. jún 2024

Všetko je v hlave nič z lekárne nepomôže ani keď to ma najlepšie recenzie na nete. Niekto tým zaženie stres či zlozvyk no treba nájsť len inú alternatívu a skončiť čo najskôr (peniaze vyhodené do koša, smradľavé ruky,vlasy zápach z úst.... Držím palce!

syslik81
•
7. jún 2024

ja cca 13 rokov dozadu -lieky menom champix... brala som len jednu krabicku a prestala som ..ale samozrejme aj snaha a chciet tam musi byt ... no na mne fungovali i ked boli hnusne ... jedina "nevyhoda" ze mi vsetci fajciary neskutocne smrdia .. a ze fajciacich je viac ako dost a v lete v bude je to na nezaplatenie

luccija
•
7. jún 2024

@luciaruz úžasné.Ja som prešla na Iqos a fajčím ešte viac.Uz som tiež dnes rozmýšľala či tie náplaste Nicorette sú dobrá voľba, alebo ako s tým seknut.

dominikamacakova
•
7. jún 2024

Mne pomohla elektronická cigareta, že keď prišiel absťák tak som si potiahla. Takto to trvalo cca týždeň, až nakoniec som si za celý deň iba 1x potiahla z tej cigarety. Mala som najhnusnejšiu melónovú príchuť aby ma nelákalo fajčiť to viac. Plus nikotínové žuvačky a pevná vôľa. Odporúčam prestať počas PMS, vtedy má žena najsilnejšiu vôľu.
Ešte som mala aplikáciu a tam som si sledovala moje pokroky a aký zdravotný benefit to prinieslo. Pokrok bola aj ďalšia hodina bez cigi...

tiezjedna
•
7. jún 2024

Všetko je o hlave. Ja som 15 rokov fajčila a zo dňa na deň som s tým sekla😉 Stačí správna motivácia.

amelianka
•
8. jún 2024

Otehotnela som 😂