Čo spôsobuje nepoddajný kašeľ u tehotných žien?
Ahojte žienky prosím vás je niečo čo vzduchu 3 týždeň ma drží dráždivý kašel je to už lepšie ako to bolo na začiatku ale hlavne v noci má ešte občas chytí taký dusivy dráždivý kašeľ cez deň ho mám skôr vlhký a vykasliavam hlieny vybrala som už aj antibiotiká rôzne sirupy vystriedala babské recepty ale tým že som tehotná tie možnosti sú obmedzené a posledny deň sledujem na synovi že začína kašľať aj on...tak či je niečo vo vzduchu alebo celkovo tehotenstvo oslabená imunita má dotiahlo do takého štádia ...ďakujem
@lenkahvh testy som už skúšala a robila ale neukázal žeby som bola pozitívna..tak jedine žeby tie klasické už nefungovali a ten nový druh
@nikiska_13 ešte nie budúci týždeň idem na odber ..Aké Ten mali príznaky ? LEvo začal už aj syn ale začína to Kto umna len suchým kaslom uvidíme čo bude ďalej...ja cez deň mám.vlhky kašeľ a vykalsiavam hlieny a v noci párkrát najmä ak vstávam ku synovi alebo zA zadycham.tka vtedy taký suchy dusivy ale snažím sa to predýchat a prejde
Áno, niečo je vo vzduchu, my sme neboli doma chorí strašne dlho, až teraz - ale iba také 1dňové horúčky, bolesti hlavy, kašeľ, nádcha...ale rýchlo to prešlo
Staršia dcéra kašlala 3 týždne a nič jej nepomáhalo, potom sa začala dusiť kašlom v noci a na dalši deň sme išli k lekárke, ta ppvedala, že je teraz toho veľa. Zobrala odbery a na druhý deň boli pozitívne výsledky. Potom aj druha dcera začala kašlať a tiež jej dala ATB na preliečenie. Deti mi kašlu už 6 tyždnov a vraj môžu ešte veľmi dlho. Na tlmenie kašla sme dostali pneumolysin, len ho treba hľadať v lekárňach (sietzdravia.sk).

Ano,aktuálne je "nieco vo vzduchu" určite by som išla k dr či nemáš nejske baktérie (mykoplazy atd....)