icon

Je podľa vás normálne denne vypiť 4 - 5 plechoviek ovocného piva?

12. jún 2023

Je podľa vás normálne denne vypiť 4- 5 plechoviek ovocného piva ? Suseda vraví že hej dohovor nepomáha podľa nej je to normálne neviem má malé deti je slobodná mamička ...

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
martinmmartin
•
12. jún 2023

Ako by si sa citila ty keby tebe suseda furt nieco dohovarala? Urcite nerobis ziadny pruser?

isadoraisa
•
12. jún 2023

zas prispevok o ho*ne, len aby sa tu rozprudila debata

viestta
•
12. jún 2023

Nie je normane nepouzivat ciarky a bodky v pisomnom prejave.

bloger
•
12. jún 2023

Ovocné plechovkové to môže byť jedine Radler. Prípadne možno Birgo. Tak ak jej chutí nech si dá.

danica2711
•
12. jún 2023

len by mi skúsila nejaká suseda "dohovárať", koľko neškodného Radlera mám vypiť za deň... ty nemáš čo robiť a si jej stále za zadkom, že máš tak presne zrátané, koľko čoho vypije?! Staraj sa o seba a svoj pitný režim!

melanta
•
12. jún 2023

Pre mňa by bolo väčší problém množstvo cukru, keby som mala vypiť toľko. Avšak dohovárať susede? Ty si kto?

autor
•
12. jún 2023

Tu je fakt škoda niečo sa opýtať ... Nieje to len suseda je to veľmi blízky človek preto sa bojím .. chcela som len radu ďakujem vám všetkým a majte pekný deň

enka81
•
12. jún 2023

Ved radler je bez alkoholu, preco ti to vadi? Ked niekto pije denne kofolu, tiez to riešiš?

bloger
•
12. jún 2023

Ale nenapísala si akú radu? Musíš brať, že tu takto útočia na každého. Napísala si k tomu málo.

jj298
•
Odpoveď bola odstránená
•
melanta
•
12. jún 2023

Akú radu si chcela? Nie, nie je to v poriadku rovnako ako nie je v poriadku piť každý deň kofolu, fantu, sirupovú vodu, cukrom osladený čaj a tak ďalej. Problém ale je, že ak by vypila denne 4 pollitrovky kofoly, tak by si to neriešila, hoci je to rovnako nezdravé.

doriiis
•
12. jún 2023

Podľa mňa to nie je normálne.Ale tak na Slovensku,čo je krajina alkoholikov je normálne aj 5-6 pív normálnych úplne v pohode každý deň.A tu sa každý bude obranovat tým,že radler neobsahuje alkohol.

viestta
•
12. jún 2023

@doriiis su nealko radlery, su radlery s alkoholom. Ani srnky netusia, co vlastne ta "blizka" osoba popija.

cookie29
•
12. jún 2023

no ked nic ineho su to kvanta cukru. Ale predpokladam, ze Tvoja "blizka" suseda je svojpravna...

zuza265
•
12. jún 2023

@cookie29 su aj take, co maju o dost menej cukru🤗 ja si niekedy jedno take nealko kupim - na 100ml iba 2,8 g cukru…

jaskolka
•
12. jún 2023

Ovocné pivo v plechovke - nie je to Radler? Birrel? Tie sú bez alkoholu. Čiže keď pije toto, tak z jeho sa neopije, akurát ju môže kvalitne prehnat
Áno je tam v niektorých isté množstvo alkoholu ale rak to vy musela vypiť neviem koľko plechoviek, aby sa opila.
A ešte problém by som videla v tom množstve cukru, ktorý je tam.
Áno, sú aj alkoholické ovocné piva, pila som slivkové a čerešňove, ale to boli čapované pivá a tipujem ze tam jednoducho bol pridaný ten ovocný sirup. Neviem o tom, že by to bolo aj bežné v obchode v plechovke.

ankare
•
12. jún 2023

Toto Ty vôbec nerieš. Je tam málinko alkoholu. A je to jej vec.

januska12323
•
12. jún 2023

Je to malinovka a neviem čo teba do toho koľko sladkej vody vypije.

doriiis
•
12. jún 2023

@viestta ...radler či normálne pivo.Vsetko je to úplný grc.Nechapem,ako to môže niekto dať do úst.Mna napína už len keď cítim otvorenú plechovku toho grcu.
A dokonca niektorí bezmozgovci to dovolia piť aj deťom.Otras

h2
•
12. jún 2023

Keby si sa pýtala len na to, či je to normálne, tak podľa mňa nie a to bez ohľadu na to, či je to alkoholický, či nealkoholický radler. 5 plechoviek je 2 a pol litra, toľko je v poriadku vypiť čistej vody, nie sladkej sračky.
Druhá vec je, že to pije niekto iný a ty mu za to dohováraš. Nestaraj sa do toho, tá osoba je dospelá a svojprávna.

simca06022011
•
12. jún 2023

Co je ovocné pivo? V každom prípade je to sladký hnus, kopa cukru. Ale je to jej vec. Osobne si myslím ze ju to prejde.. teraz to pije ako iní cococolu. Ak riadne ovocné pivo s alkoholom tak to po 5plechvokach musí.byt opitá:D ale o tom pochybujem.

krystofkal
•
12. jún 2023

Tam je strasne vela cukru v tychto "pivach", ja osobne mam problem dopit jedno 😀 A preco to vlastne teba trapi? Podla mna to nie je tvoja vec. A nie je to take klasicke pivo, cize si myslim, ze to vobec nie je taky pruser, ako z toho robis. Hlad si svoje hlavne a vsetko bude dobre 🙂 Nic v zlom.

unicornlady
•
12. jún 2023

Toto mi pripomenulo, keď pred pár rokmi sme mali školiteľa, čo vypil počas 8 hodín cca 5 energy drinkov a chválil sa, ako on toho veľa stíha, ako sa o seba stará atd.. A my pozeráme na neho, hmmm, toľko bordelu čo do seba denne dáva. Komentovať sme mu to samozrejme nekomentovali, len tak cez prestávku medzi sebou kamošky.

oonnaganamakusai
•
Odpoveď bola odstránená
•
akiana
•
12. jún 2023

Ked jej nevadi, ze si zaraba na obezitu, cukrovku, vysoky krvny tlak a pokazene zuby, tak je to jej vec.

miadi
•
21. jún 2023

Je to vela cukru ale aby jej sudeda dohovarala koli tomuto tiez nie je uplne normalne.