Máte niekto skúsenosti s krémom Expigment 4?
Dobrý deň, prosím vás máte niekto skúsenosť s týmto krémom na pigmentové škvrny? Viem že tu sa nedá kúpiť,ale prosím o príspevok ak má s ním niekto skúsenosť,a ako to je s pigmentovymi škvrnami po roku či dvoch? Fakt je taký dobrý? Ďakujem za odpoveď
Ten krem Expigment 4 sa nesmie pouzivat na celu tvar. Ma velmi dobry a silny ucinok . Zoberte si vatovu tycinku a s nou si potrite ten flak. nemusite naraz vsetky. Vyskusajte si zo zaciatku iba ten najvacsi. Vyhybat sa slnku , takze najlepsie je na vecer. Koza zacervenie, akoby sa spalila a potom pomalicky odlupnete kozu aj s tym flakom.
@nare123 ako dlho natierat prosim?
@mentolka28 Dobrý deň, my máme 2% aj 4%tné krémy k dispozícii. Kľudne píšte... Ivana
@ivanaamarek dobry den, mate prosim este tie 4% kremy
Ahojte, ja na tento krém nedám dopustiť. Len treba používať aj SPF, ale potom je nedoraziteľný. Kúpila som si ho tam v lekárni viac, keby niekto fakt nevedel zohnať, ozvite sa mi do správy, niečo mi ešte ostalo.
Ahojte, ja na tento krém nedám dopustiť. Len treba používať aj SPF, ale potom je nedoraziteľný. Kúpila som si ho tam v lekárni viac, keby niekto fakt nevedel zohnať, ozvite sa mi do správy, niečo mi ešte ostalo.
@jankakorm mne vobec nezabral a este sa mi urobil aj jeden flak navyse
@jankakorm dobry den. Mate prosím este Expigment 4%? Surne ho zhanam.
Prosím vas, nema niekto Expigment 4%? Surne by som ho potrebovala. Dakujeeeeeeeeeem

@andyja15 ja mám krémy s Turecka,poprosila som známych ,čo tam išli na dovolenku aby mi ich kúpili,vraj sa majú používať keď už nebude také slnko ,tak asi na jeseň,preto som ich ešte neskúšala a aj by som si rada prečítala nejaké recenzie,našla som z roku tuším 2015 alebo 14 ,krémy už mám doma kúpili mi 2 ,tak uvidím.Ale kúpili mi expigment so 4percentami,nie porcelan
@andyja15 prosim vas natieram tyzden a skvrna pigmentova je eate horsia a okolie je cervene az vysusene. Ono sa to ma casom zusupat ci ako to funguje prosim