Môže každodenný stres poškodiť srdce?
Myslíte si že môžem ochorieť na srdce, keď mám každý deň nervy ? Ťažko sa mi dýcha, srdce mi bije ako o závod, potim sa mam pocit na odpadnutie.
Stále sa hádam s mamou lebo sa mi stará do výchovy syna, byva s nami. Aj dieťa má stále nervuje lebo ma neakceptuje, nepočúva ma. Vrieska ako pavijan ,nevie sa v autobuse správať to len každý po nás pozera, po ceste sa hádže na zem. No ja už psychicky som na dne.
dieťa má nejakú diagnózu alebo čo s takým správaním...
na srdce neochorieš, to skôr na depresie, panické ataky a pod.:" lahôdky " ...
@deti95060810 Neviem ku psychológovi sme chodili ale nič nezistili. Obaja ma psychicky ničia
Prečo sa všetci hádate? Mamu vysťahuj keď sa nevie správať, ak to nejde jej rady jedným uchom dnu a druhým von. No a dieťa len reaguje na blbú atmosféru doma.
No ale veď sa nemusíš s mamou hádať, skús jej pokojne povedať, nech sa ti nestará do výchovy. Koľko rokov má dieťa? Nemôžeš ho dať do jaslí/škôlky, ty do práce, aby ste neboli stále doma?
Nájdi mame podnájom a presťahuj ju, ved hádate sa aj tak, nevadí, že sa viac naštve. Dieťa ma nervy, lebo žije v odporcom prostredí plnom zloby. Z nervov s stresu si zdravie znicis určite, môžeš sa dočkať aj rakoviny. Zrovna to máme v okoli. Tiež nervy nemali konca…..

Odsťahuj sa od mamy...možno sa aj správanie dieťaťa zmení...