Od zajtra končím s fajčením
Ahojte tak normalne neverim ze to sem pisem ale som pevne rozhodnuta ze od zajtra prestavam fajcit. Rozhodla som sa dnes uz toho bolo dost a nevyhovuje mi to v ziadnom ohlade ci uz zdravotne/financne/casovo. Chcela by som sa opytat co vam pomohlo? Ako preckat tie najhorsie chvile? V minulosti som uz jeden pokus prestat mala a zial nevydrzala som to ten abstak bol tak silny ze ma to premohlo a vzdala som to. Bojim sa ze by sa to mohlo stat opat.
@matusa_153 supeeer drzim palce pis sem potom ako ti to ide mne to zatial ide fajn od toho dna co som sem napisala som nefajcila. Aj ked musim priznat ze bez tych zuvaciek by som to asi nedala hlavne ked su nervy😄
@bielasovicka tak určite tých pokusov bolo omnoho viac počas celých 15rokov fajčenia 😆 rátam tie posledné tri pokusy za posledných pár mesiacov 😆
Akože na to že nefajcim cely deň tak zatiaľ je to ok 😆 ale to som vravela pri posledných dvoch pokusoch prestať fajčiť že 2-3 je to ok a ten tretí je pre mna kriticky a už neodolam 😆tak dúfam že tento krát vydržím a vola bude silnejšia než ja sama som.. zatiaľ mám nicorette náplasť prvý deň, tak uvidíme.. a žuvačky mám tiež len netuším kde 😆 lebo som to naraz kupovala a naplaste som našla ale zuvky nie
@matusa_153 ako to zatial ide?
Ako to ide tebe? Radila som ti vtedy skusit tie Nicorette ako mojmu muzovi, stale sa drzis?
@caar_oliine hej drzim a dakujem za radu fakt v najhorsich chvilach pomoze velmi. Dokedy vam s muzom trvali tie stavy ze by ste si zapalili?
Nefajcime uz 1 rok a 3 mesiace a na mna nikdy tie stavy neprisli (ale ja som otehotnela) a mojmu muzovi stale trvajú 😂 samozrejme nie abstaky, ale niekedy mi povie, ze no teraz by som si zapálil..
Napišem Ti z pohľadu manžela ktory fajcil dlhe roky.Rozhodol sa prestať ked začal mať problemy s dychanim a diagnostikovali mu obštrukčnu chorobu pľúc.On vravi ,že aj teraz po 2rokoch ho potiahne ,ale vie ,ako ťažko sa mu vtedy dychalo .Recept na to nema no nechce sa udusiť.Veľa sil prajem
Dobre, je to teda zatiaľ dva a pól dna bez cigarety, viac krát cez deň si poviem že by som si zapálila 😆 ale zatiaľ ani jedna ciga a dúfam že to tak aj ostane 😆 abstaky nemám aspon zatiaľ,, ani nejako vyslovene tu chuť na cigu že ny som musela si dať neni.. no je to zatiaľ krátko tak uvidím ako pôjdu ďalšie dni.. používam naplaste a žuvačky som zatiaľ nepotrebovala použiť
@caar_oliine
@milka41 ale uz ich to asi nenapadne kazdy den niekolkokrat ale len raz za cas ze?
@matusa_153 super drzim palce aj nadalej pre mna bolo super ked som videla ze tyzden je zamnou
Najlepšie by bolo keby je za nami už aj mesiac 😆 ale zapálila by som si aspoň jednu čo ti poviem 😆
Manžel vravi,že každy deň,ale nieje to uz take intenzivne len ho nspadne.
@caar_oliine
@milka41 ale uz ich to asi nenapadne kazdy den niekolkokrat ale len raz za cas ze?
@matusa_153 super drzim palce aj nadalej pre mna bolo super ked som videla ze tyzden je zamnou
Zienky, ako sa drzite?
@matusa_153
@autor
čavte, ja som fajčila dlhé roky 2-3 krabičky denne a prestávala som asi 1000x. Sama od seba som absťáky ustála maximálne týždeň a bola som buď zúrivá alebo som revala 🙂.
Teraz som to vyskúšala s Defumoxanom a dávam palec hore, žiadne absťáky, myšlienky na cigu zbehli, ale dalo sa mi v pohode preklopiť sa na inú tému. Čo bolo pre mňa ešte super, že nie len potlačenie absťáku, ale podarilo sa mi držať aj žravku pod kontrolou. Kúra trvala 25 dní a už nefajčím 32 dní.
čavte, ja som fajčila dlhé roky 2-3 krabičky denne a prestávala som asi 1000x. Sama od seba som absťáky ustála maximálne týždeň a bola som buď zúrivá alebo som revala 🙂.
Teraz som to vyskúšala s Defumoxanom a dávam palec hore, žiadne absťáky, myšlienky na cigu zbehli, ale dalo sa mi v pohode preklopiť sa na inú tému. Čo bolo pre mňa ešte super, že nie len potlačenie absťáku, ale podarilo sa mi držať aj žravku pod kontrolou. Kúra trvala 25 dní a už nefajčím 32 dní.
@11janina 2-3 krabičky denne? To si potom iné nerobila, len fajčila celý deň 🙄. Ja skúšam stále prestať, len asi nemám pevnú vôľu 🤨
Mne nefajcenie vydržalo 4 dni 😀
@11janina 2-3 krabičky denne? To si potom iné nerobila, len fajčila celý deň 🙄. Ja skúšam stále prestať, len asi nemám pevnú vôľu 🤨
@bielasovicka ráno som si urobila kávu a doma som vyfajčila 3 cigy, o polhodku som prišla do práce a tam z kolegami ďalšie 3 a to ešte nebolo 8,00.......
čawte, dnes je 46 deň, čo nefajčím...nie je to veľa, len sa to tak zdá, že už je to večnosť, ale som na seba hrdá 🙂 držím palce všetkým, čo bojujú a vyhrávajú
čawte, dnes je 46 deň, čo nefajčím...nie je to veľa, len sa to tak zdá, že už je to večnosť, ale som na seba hrdá 🙂 držím palce všetkým, čo bojujú a vyhrávajú
@11janina nejako mi to nevychádza keď 26.5 si písala že ráno si vyjfacila 3cigy a s kolegyňami ďalšie 3
@11janina nejako mi to nevychádza keď 26.5 si písala že ráno si vyjfacila 3cigy a s kolegyňami ďalšie 3
@matusa_153 to opisuje svoj zvyk, aký mala, nie že to urobila konkretne v tento daný deň. je to reakcia že ako mohla vyfajčiť toľko krabičiek. veď ju hneď nezhadzuj a nespochybňuj, čítaj s porozumením! trochu podpory nič?
@11janina super! drž sa
@matusa_153 to opisuje svoj zvyk, aký mala, nie že to urobila konkretne v tento daný deň. je to reakcia že ako mohla vyfajčiť toľko krabičiek. veď ju hneď nezhadzuj a nespochybňuj, čítaj s porozumením! trochu podpory nič?
@11janina super! drž sa
@selena_luna Ďakujem, tak to presne bolo, len som to nestihla vysvetliť ja 🙂 ďakujem aj za povzbudenie, fakt som bola silný fajčiar a to po cca 2 mesiacoch, čo nefajčím ani nie je možné povedať, že BOLA.......vždy, ako aj alkoholici, budem fajčiar, ktorý abstinuje. Dnes ani neviem povedať, či budem úspešná, ale ja som len chcela poradiť ten liek, že mi zabral a dá sa cez net kúpiť, tak ak by to niekomu pomohlo. Moja kolegyňa prestala so Champixom a tiež to malo podobné účinky - potláčal abstinenčné príznaky, len bol drahší a teraz sa mi zdá, že nie je dostupný.
Baby ozivim túto tému... Môj milý sa rozhodol seknut s fajčením, máte nejaké rady ako ho v tom podporiť? Nakúpiť mu cukríky a tekvicové jadierka? 😅
Baby ozivim túto tému... Môj milý sa rozhodol seknut s fajčením, máte nejaké rady ako ho v tom podporiť? Nakúpiť mu cukríky a tekvicové jadierka? 😅
@otilia16 nieeee 🙈 z toho priberie 😄
@otilia16 nieeee 🙈 z toho priberie 😄
@bielasovicka keď aj priberie nevadí 😂 radsej s pupkom ako s cigaretou 😂 a my to potom spolu zhodime, sme aktívna rodina s tromi malými deťmi, vybehame všetko čo zjeme 😂
@bielasovicka keď aj priberie nevadí 😂 radsej s pupkom ako s cigaretou 😂 a my to potom spolu zhodime, sme aktívna rodina s tromi malými deťmi, vybehame všetko čo zjeme 😂
@otilia16 tiež pravda 🤣
ja len, že 02.08.2025 som mala 100 dní, čo nefajčím 🍀👍
ja len, že 02.08.2025 som mala 100 dní, čo nefajčím 🍀👍
@11janina super! Len tak dalej!!
Dnes mám 4. mesiace, čo nefajčíííííííííím

@matusa_153 tretí pokus? Ja som už mala 300 pokusov 🤣