icon

Problémový syn je závislí na hracích automatoch

janbrand
Včera o 22:32

Ahojte, prosím prišiel som s prosbou, som zúfalý rozvedený otec jedného syna ktorý je závisly na hracích automatoch, ide to už do takého štádia že mi berie peniaze z peňaženky, posledná kvapka bola keď zobral strieborný náhrdelník po babke a pravdepodobne ho predal. Už som ho sa snažil poslať na liečenie ale vždycky začal byt agresívny a vulgárny, a niekedy ma aj udrel. Už ani neviem ako sa s ním mám rozprávať keď ho vždy vidím naštvaného. Finančne sme na tom každý mesiac horšie ale jemu to nevadí. Prosím pomôžte mi, ja už neviem čo mám robiť.

earlgrey
Včera o 22:37

Udrel ťa, nadáva ti, kradne peniaze? a ty kus chlapa si nevieš poradiť so synom?koľko má rokov?

euka210
Včera o 23:14

@janbrand nema este 18?...tak na liecenie.

janbrand
autor
Včera o 23:16
@earlgrey

Udrel ťa, nadáva ti, kradne peniaze? a ty kus chlapa si nevieš poradiť so synom?koľko má rokov?

@earlgrey Syn ma 19 rokov a neviem čo mam robiť, biť ho nebudem kedže to by iba zhoršilo situáciu a ked sa snažím s ním baviť tak ma pošle kade lahšie

anonym_ccc174
Včera o 23:21
@janbrand

@earlgrey Syn ma 19 rokov a neviem čo mam robiť, biť ho nebudem kedže to by iba zhoršilo situáciu a ked sa snažím s ním baviť tak ma pošle kade lahšie

@janbrand syn kradne tebe veci,ty kradneš fotografie......
Vyhodiť z bytu,vymeniť zámky,volať 158

anonym_54eefb
Včera o 23:40

@janbrand
Dat ultimatum ! ked nie vyhodit z bytu