Spôsobujú antidepresíva skutočne extrémnu únavu?
Ahojte, chcem sa spytat, tie co uzivate AD, ste aj vy take strasne unavene,, ked pridete z prace? Alebo ked spravite nejaky vykon, napr upracete dom, alebo uvarite obed?
Ja pridem domov, a som hotova. Nevladzem spravit nic. Jedine stastie, ze sme poriadku milovni, a nemusim kazdy den upratovat.....lebo nevladzem nic. Neviem vsak ci to je normalne. Liecim sa dva roky. Ako fungujete vy? Dakujem😉😊 uz som kolitejto hnusnej unave vystriedala viac AD. Ale staleje toto iste.... 🥺
Áno, som oveľa menej produktívna, ale ja spím aj počas noci zle. Mám lieky, aj napriek tomu som medzi 3-5 veľmi často hore. Niekedy sú dni, hlavne počas PMS, kedy som totálne neschopná. Alebo keď mám svoje "epizódy".
@michaella24 ja mam teraz trochu viac toho v praci a proste hned ako mam nalozene viac tak miniem tam uplne vsetku energiu a potom uz len lezim... Od 16tej az kym nejdem spat🥺
@derdia chápem. Aj mňa pracovný tlak veľmi vyčerpáva a to som sama sebe pánom, ale veľmi ma to energicky ničí. Momentálne som mala voľnejšie, ale cítila som sa aj tak neskutočne vyčerpaná. Proste sú také obdobia.
@michaella24 mozno som len na seba moc prisna... Lebo som vzdy mala kopu energie a vsetko stihala a teraz si musim zvykat na novu podobu. Ze uz to proste nie je tak ako pred tym... Lebo vlastne to ma dostalo az sem.
@derdia ale áno, nedá sa to vylúčiť. Aj ja som tak fungovala. Bola som vedúca predajne. Veľa zodpovednosti. Zamestnanci, objednávky, zákazníci, problémy... A úplne ma vyplo psychicky. Ale teda, dobehla ma aj minulosť. Dodnes sa mi o bývalej práci sníva, lebo istým spôsobom som ju milovala. A je to už... Fuuuuha. Aj snáď sedem rokov. Cítila som sa v tej pozícii veľmi dobre, ale zároveň ma to extrémne vyčerpalo. Tiež to tak niekedy cítim, že som teraz "zbytočná" pre spoločnosť. Nedávam zo seba dosť. Takže úplne rozumiem.
@michaella24 no uplne ako ja...aj mna dobehla minulost, sla som totiz cely zivot na 120% percent... Cez silu, a navyse a pre druhych vsetko. A jrdnoducho ma vyplo...mozno milen telo dava takto najavo, ze ma vypne, lebo keby bolo na mne, tak ho nepocuvam a zase by somsla cez silu.. Len si na to zvyknut a necitit sa neschopne... 🙈

@derdia Spiš v noci aspoň osem hodín?
Za mňa, nie som nejako extra unavená.