Aj vašim mamám preplo, keď sa narodilo ich prvé vnúča?
Ahojte. Aj vašim mamám preplo keď sa vám narodilo prvé dieťa, ich prvé vnúča? Mám 4 mesačne dievčatko. S mamou mám dobrý vzťah, vždy bola v pohode. Nikdy by ma nenapadlo, ze sa bude tak správať keď sa mala narodí. Od kedy som prišla z pôrodnice tak je u nás každý deň niekoľkokrát. Neuvedomuje si ze mala potrebuje spat, stále ju chce držať, chce aby bola hore aby sa s ňou mohla hrať. Pozerá sa na mna keď kojím, lezie mi do spálne keď spíme. A co najviac neznášam je, keď mala place a ona mi ju berie z rúk. Každý deň si hovorím, ze sa budem viac snažiť, budem s ňou trpezlivejšia lebo chcem aby dcérka mala dobrý vzťah s babkou. Ale každý deň som z nej aj tak na prášky. Určite mi budete písať, ze sa mám ozvať. Ale ja som sa s ňou už o tom bavila a nie raz. Pár dni sa ako tak snaží ale potom je to zase o tom istom. Ani neviem ci chcem radu alebo sa iba vyžalovať. Stále si hovorím že je to lepšie ako keby nemala záujem. Ale ona mi úplne kazi toto krásne (aj keď ťažké) obdobie. Neviem čo robiť.
@babovka2321 Ahoj, ja dokonca prve 3 mesiace, chcela som aby sme sa my ako mala rodina spoznali a uzili si pekny zaciatok 🙂 a nie kazdy to zobral super. Bolo mi to jedno.
Nepoznam s mamou, poznám s niekym inym 😂 a vzťah nevztah, poslať prec... Ona si to ani mruvedomuje, prisre silou mocou chce byt s vnúčatom 😂Nie svoju trpezlivosť trenovat, ale svoj klud a svoj vzťah s bábätkom. Babke stačí prísť raz za tyzden 😉
@brrrrrciatko tak to chápem, vtedy je dobrá každá pomoc

Nie, to nie je normalne a keby bol vas vtah naozaj dobry a laskyplny (hlavne z jej strany voči tebe) bola by ina. Tvoja matka nechce vediet, kde je jej miesto (teda miesto babky) Ona prebera tvoje miesto, miesto matky a to nie je normalne! Keby to robila moja mama, bez lutosti a pardonu by som jej oznamila ze ak vobec, pride az o mesiac a to iba na hodinu - v case ktory urcim ja! A neexistuje aby mi moje dieta brala z ruk alebo k nemu letela ked place !!! Alebo mi chodila do dpalne ci hladela na mna ked kojim. A ver, bolo bymi jedno ci bude urazena alebo nestastna. Ona ta nerespektuje vobec. A respekt patri do kazdeho zdraveho vztahu. Ona ta svojim chovanim rozculi, tvoja mala to viciti, bude uplakana a super babka ti ju zoberie z ruk a upokoki rychlo, pretoze ona je kludna. Myslis ze jej docvakne, ze je to vlastne cele jej chyba? Nie. Takze, pre mna by bol na prvom mieste pekny vztah ja , otec a dieta. Nie babka a jej pokrytectvo. Viem ze som to nenapisala lichotivo pre sebecke, nerespektujuce babky ale ani som to neplanovala. Tebe mila autorka prajem krasne chvile s malinkou v ulohe mamy a aby si si vedela dupnut a stat si za svojim. A dufam ze ti tu odpise aj nejaka normalna babka, ktora ti povie ako by sa babky chovat mali 🙂 Pekny den ti prajem.