Ako fungovať pri deťoch?
Ahojte,
odjakživa som typ sovy - deň prehybernujem v mrákotách a po zotmení do mňa vojde tisíc voltov energie a kludne fičím do 2:00 hod. Pri starostlivosti o malé deti je to dosť kontraindikačné 🙈, tak prosím o podobne postihnuté osoby o radu. Ako sa prenastaviť na fungovanie v opačnom garde, čiže fičať od skorého rána? Je jedno, kedy idem spať, aj keď zaspím s deťmi o 20:00 rovnako cez deň trpím únavou. A aj keď spím len štyri hodiny, rovnako ma ďalšiu noc chytí výbuch energie. Zatiaľ si dávam dve kávy, ale kvôli kojeniu nechcem piť viac ani brať nejakú ďalšiu povzbudzujúcu chémiu.
Ďakujem.
@terry658 ahaaa, tak preto som tucna jak svina 😂👍
@zuzka102 asi sa fakt nema vyznam tlacit do "normalu". Raz sme take, ine nebudeme.
@evamarek77 zabava prave zacina 😉
Kočky, hlásim sa do klubu😅, tiež som nočná sova. Pred chvíľou som plná energie dokončila kuchyňu a kúpelňu úplne bez problémov (zajtra je sobota, takže minimálne do 10.00 budem v posteli).
@akvi Prečo spíme práve čítam, mám ju na nočnom stolíku a keď sa nasáčkujem do postele medzi 1-2, tak som ešte schopná čítať. Proste sa ešte musím unaviť čítaním, aby som v pohode zaspala.
@sovica ono nakoniec to s nami nebude take marne. Vsak za ticha a prazdneho bytu toho v noci porobime omnoho viac, ako cez den pri plnom dome a "mamííí" kazde tri minuty. 💪
Prestahuj sa do Spanielska 😂 ja som tu 10 rokov a nezvykla som si na ten nocny zivot. Skolka, skola od 9. Potraviny od 9. obchody od 10. Mna ako ranne vtaca to ubija. A ked chcem ist spat, vsetci len zacinaju vecerat na terasach, takze vsade hluk. Teraz navyse robim poobede, o pol noci chodim domov. Pre mna smrt. A aj keby maly rano nebuntosil, o 6., max 7. som hore a uz nezaspim. Ked sa da, schrupnem si aspon siestu, ale nie vzdy to ide.
@amelie2017 👍
Je to tazke, ja som tiez skor sova a bohuzial, musim fungovat aj rano.. u mna zas muz nechce pochopit, ze aspon tie vikendy chcem mat take , ze si posat a ze prosto ja nedokazem varit rano o 5-6 ako jeho mama a on, co mu vyhovuje pracovat na pc hoc aj od 4-5... A nechce, aby som po 20 nieco robila, lebo on chce klud.. dost casto sa na tuto temu hadame.. cize za mna dost tazke sa nastavit na take ine fungovanie ako ocakava spolocnost. Kym som bola na rd, tak mi to nevadilo, kolkokrat som zehlila do ,1-2, ci do 23 varila ( muz zaspal pri telke). V praci jedine kava..no..
@siska53 smutne, ked to rodina nechce pochopit

@thoughtfulweirdo tak tak