icon

Ako fungovať v manželstve po desiatich rokoch?

24. júl 2024

Ahojte ako fungujete s mužom keď deti majú svoje aktivity alebo sú von a vy máte čas dvaja pre seba?
Ako si navzájom prejavujete lásku?ako často chodíte preč z domu keď máte svoje osobné aktivity alebo teda Váš muž?
Skôr ma zaujímaju také dlhšie vzťahy nad desať rokov a viac

Strana
z2
zuzanapjat
27. júl 2024

5-6 koníčkov ktoré robí sám... to sú tam aj iné ženy na tých koníčkoch? Lebo toho by som sa bála. Často večer preč a muž na koníčku so ženami ktoré majú rovnaký koníček?

pet888
27. júl 2024

Zjavne tam ochladli city,ked chodi tak casto vecer prec..a nema zaujem vam prejavit lasku,ani to s vami riesit.Otazka je,ci vy to naozaj chcete riesit alebo len jeho “vyvinovat” za kazenie vztahu..Ak je to naozaj unho tak,ze koniec,tam uz si nepomozete..

peknyvladko
12. aug 2024

Presne to iste vravi moja zena :D

milanemila
12. aug 2024

Sme spolu 11 rokov, deti mame este malicke 4,5r a skoro 1,5r, takze oni este su vela s nami. Ked nam ich ale niekto postrazi, tak sa velmi tesime, ze mame cas pre seba. Taka klasika vybehneme niekam von (vecera, kino) alebo si objedname a zjeme doma na terase 🤷🏼‍♀️ ideme si zacvicit alebo mne fakt staci aj prechadzka ruka v ruke kedy sa v klude porozpravame (nemusiet balit 350 snackov, nahradne oblecenie a nahanat deti 😂).
Buduce leto sa uz chystame aj na nejake 3-4 noci niekam asi kodan alebo nieco vramci Europy, keby nahodou trebalo “utekat” domov) 🙈
Muz sam obcas ide s kamaratmi/kolegami na pivo, sportovu aktivitu o samote ma 2x do tyzdna (z toho jedno pocas prace, takze to nas neovplyvnuje). Ja tiez chodim sama cvicit 2x do tyzdna a obcas s kamoskami niekam. Myslim, ze to mame celkom vyrovnane, muz chodi asi trosku castejsie.
No a lasku su prejavujeme slovami aj telami 😂 a nikdy ani jeden neodide bez pusy z domu.

Strana
z2