Ako fungovať v manželstve po desiatich rokoch?
Ahojte ako fungujete s mužom keď deti majú svoje aktivity alebo sú von a vy máte čas dvaja pre seba?
Ako si navzájom prejavujete lásku?ako často chodíte preč z domu keď máte svoje osobné aktivity alebo teda Váš muž?
Skôr ma zaujímaju také dlhšie vzťahy nad desať rokov a viac
Zjavne tam ochladli city,ked chodi tak casto vecer prec..a nema zaujem vam prejavit lasku,ani to s vami riesit.Otazka je,ci vy to naozaj chcete riesit alebo len jeho “vyvinovat” za kazenie vztahu..Ak je to naozaj unho tak,ze koniec,tam uz si nepomozete..
Presne to iste vravi moja zena :D
Sme spolu 11 rokov, deti mame este malicke 4,5r a skoro 1,5r, takze oni este su vela s nami. Ked nam ich ale niekto postrazi, tak sa velmi tesime, ze mame cas pre seba. Taka klasika vybehneme niekam von (vecera, kino) alebo si objedname a zjeme doma na terase 🤷🏼♀️ ideme si zacvicit alebo mne fakt staci aj prechadzka ruka v ruke kedy sa v klude porozpravame (nemusiet balit 350 snackov, nahradne oblecenie a nahanat deti 😂).
Buduce leto sa uz chystame aj na nejake 3-4 noci niekam asi kodan alebo nieco vramci Europy, keby nahodou trebalo “utekat” domov) 🙈
Muz sam obcas ide s kamaratmi/kolegami na pivo, sportovu aktivitu o samote ma 2x do tyzdna (z toho jedno pocas prace, takze to nas neovplyvnuje). Ja tiez chodim sama cvicit 2x do tyzdna a obcas s kamoskami niekam. Myslim, ze to mame celkom vyrovnane, muz chodi asi trosku castejsie.
No a lasku su prejavujeme slovami aj telami 😂 a nikdy ani jeden neodide bez pusy z domu.

5-6 koníčkov ktoré robí sám... to sú tam aj iné ženy na tých koníčkoch? Lebo toho by som sa bála. Často večer preč a muž na koníčku so ženami ktoré majú rovnaký koníček?