icon

Ako materstvo ovplyvnilo životy samostatných žien?

Dnes o 14:56

Čaute, zaujímajú ma hlavne ženy, ktoré buď podnikali/boli veľmi samostatné a mali radi ten "čas pre seba" kedy si mohli chodiť kde chceli a robiť čo chceli. Ako sa zmenil váš život po tom, čo ste sa stali mamami? Ľutujete niečo? Urobili by ste niečo inak ?

anonym_82aa37
Dnes o 14:58

Nerobila by som si ešteraz decko 😅 Ale už sú na intráku takže v pohode

lucka_ke
Dnes o 15:09

každej žene sa zmení život keď sa stane matkou, či podniká či nie, to je divná otázka
zase niekto píše článok do ženského časopisu?

anonym_89cf13
Dnes o 15:11

Nelutujem nic, poradim si aj s detmi. Mam muza, starych rodicov, zariadenia.

autor
Dnes o 15:23
@lucka_ke

každej žene sa zmení život keď sa stane matkou, či podniká či nie, to je divná otázka
zase niekto píše článok do ženského časopisu?

@lucka_ke niektoré ženy tak prirodzene chcú byť matkami a celý život po tom túžia, niektoré zas chcú mať deti, ale možno sa boja skrz toho, že sú veľmi samostatné alebo sa boja, že budú musieť prerušiť podnikanie.. proste že sa stanú matkami a zrazu to bude celá ich identita.. a nie, nepíšem článok do žiadneho časopisu, normálne sa pýtam

anonym_f3e798
Dnes o 15:45

Ono v prvom rade záleží, s kým máš dieťa. Ak s úplným idiotom, ktorý nechá všetko len na tebe, tak je to na mašľu. Ale ak je chlap naozaj druhý rodič, tak je to zmena ale relatívne v pohode zvládnuteľná. Samozrejme, už nebudeš môcť ísť len tak kam chceš, kedy chceš ale dostaneš novú perspektívu na život. A áno, občas si povieš, že by bolo lepšie bez detí a potom zas, že bez nich si to už predstaviť nevieš 😅. Podľa toho, ako sa vyspíš, respektíve ako sa vyspí dieťaťa

levma
Dnes o 15:54

urcite nelutujem. deti su dar a je to nenahraditelna skusenost. v mnohom ma materstvo posunulo aj ako cloveka

anonym_01236c
Dnes o 16:07

@anonym_autor nie nelutovala som nikdy, to, že mám deti, ak by som mala iné plány živote, napriklad v praci dosahovať ciele, alebo ciel cestovať a užívať si život, deti by som si nerobila..

Mám deti, za mňa život sa mi obrátil o 180°, a ten neskutočný strach v ktorom žijem.. neviem to porovnať, ak by si som deti dnes nemala ... ale ver mi, nedám ich za nič na svete