Ako presvedčiť partnera, ktorý nechce dieťa?
Ahojte
Ste tu skusene zeny aj starsie ako ja poradte ako ste presvedcili muzov ktori uz nechceli deti. Mne partner hovoril, ze sa budeme o dietati bavit ked budeme spolu dlhsie. teraz cez vikend mi povedal, ze dieta uz on nechce a dieta so mnou nebude. On je starsi odo mna ma 2 dcery z manzelstva. Ja deti nemam tykaju mi biologicke hodiny. Chcem uz dieta. Velmi ma zobralo, ze ma tak skaredo podlo oklamal. Nechce sa uz o tom ani rozpravat. Nie a hotovo. Moja mama sa mu snazila dohovorit skaredo na nu nakrical nech sa do toho nestara. Tak ona sa moze starat ved som jej dcera a trapi ju, ze sa trapim. A ona chce uz vnucatko. Neda sa s nim hovorit na tuto temu vobec. Keby ste radili, ze nejako ho oklamat tak neda sa. Milujeme sa vzdy len s kondomom a aj tak vzdy vytiahne. Velmi si dava pozor a vzdy si daval. Plakala som a prosila ho a on nechce. Velmi ma to boli, ze svojej manzelke deti urobil a mne nechce ani jedno. Myslim aj moja mama si mysli, ze to jeho starsia dcera ho presvedcila ona ho velmi ovplyvnuje ona je taka svina, ze ona mu to urcite povedala. Poradte mi som v koncoch.milujem ho je super otec chcem aj ja s nim dieta. Mam 33 rokov uz.
Autorka, a prečo si ťa doteraz nevzal za ženu?
Vcera tu bola takmer identicka tema. Tiez tridsiatnicka a takmer 50nik chlap co nechce deti, tiez mamicka davala rady dcerenke. Rovnako zufala zenska co sa s nin nechce rozist. To si pisala vcera tiez ty, len si zmenila niektore veci?
@natalia2007 to nie su hlboke city, to je psychicka porucha.. a taki ludia by deti mat nemali, ano
@natalia2007 dakujem vam rozumiete mi.nemala som stastie na chlapov kazdy ma vyuzival skaredo sa so mnou bavili. On je iny pekne sa ku mne sprava.
Co vidis na starom capovi, prosim ta? Este s tebou zameta ako s handrou? Presne ako ti tu pisu: zobud sa a maj svoju hrdost! Pre neho si pekna trofej, ale evidentne je to vsetko.. ktory milujuci partner vyhodi frajerku z bytu, lebo pridu dcery? Vsak on by mal byt ten tmel medzi vami, on by sa mal postavit za teba. Ty by si mala byt sucastou jeho zivota a nie ze ked uz nikto iny, aj ty si mu dobra… a ozaj netusim v com moze byt taky uzasny, ked jeho elementarne spravanie sa k tebe je chrapunske 🤦🏼
@maranta_leuconeura nepisala som tu. Viem nejako si precitat tu temu? Ci tam nie su nejake rady co vyuzijem
@zmrzlinka2021 uz sa nechce nikdy zenit pisala som, ze je rozvedeny. Rozvod bol pre neho tazky nechcel sa rozvadzat bral aj nejake lieky par mesiacov na upokojenie. Nepotrebujem byt vydata nepotrpim si na to som s nim stastna len by som chcela babatko s nim je vyborny otec
Za mňa tiež dôvod na rozchod - oklamal ťa vo veľmi podstatnej veci, povedala by som, že pre mňa až v životne dôležitej. Jedine, že by si sa prestavila a súhlasila so životom bez vlastných detí. Čo možno teraz sa ti podarí ná chvíľku, možno pár rokov, ale kto vie či v 40tke mu to nezačneš vyčítať a otrieskavať o hlavu. Ja by som radšej volila rozchod a šancu na nový začiatok s niekým iným.
@beata_k preco by sa mal zrieknut dcer? Vidi sa v nich zboznuje ich. Chcela by som s nimi dobre vychadzat ale neda sa s nimi hlavne s tou starsou a ta starsia ovplyvnuje aj malu ta je zlata
@reanda prepacte chcela som len radu su tu starsie askusenejsie zeny. Nechcela som nikoho vytocit
1./ samozrejme, ze tvoja mama nema co do toho strkat nos, vo vztahu ste vy dvaja, si dospela, mas 33, nie 13, aby mama za teba orodovala
2./ "Myslim aj moja mama si mysli, ze to jeho starsia dcera ho presvedcila ona ho velmi ovplyvnuje ona je taka svina, ze ona mu to urcite povedala" - to znie riadne paranoidne, ide z toho cele ciste zufalstvo. Ale ved na niekoho to zhodit treba, urcite za to nemoze Pan Uzasny.
3./ mas na vyber len 2 moznosti. Ked ho tak strasne lubis, ostanes s nim, ale bez dietata, alebo mu das paaaa paaaaa a stretnes niekoho, s kym sa nebudete rozchadzat v zakladnych predstavach o zivote a budes mat dieta s nim.
Nehnevaj sa, ale to ti muselo byt jasne od zaciatku, ked uz ma taky vyssi vek oproti tebe a 2 dospele deti, ze uz ziadne dieta nebude. Prestan sa nanho tak zufalo fixovat a skus sa na to cele pozriet racionalne ..
Autorka, tým že si si prešla už nejakými vzťahmi, vnímam, že si dosť pizrsnovana a stačí ti, že sa k tebe niekto pekne správa. Ja mám pocit, že s ním ťa nečaká šťastný život. On už neuvažuje nad ďalšími záväzkami. Je šťastný, že má v tebe kamarátku, ale to mu stačí.
On ex nepodviedol, lebo ina zena mu LEN urobila oral? 😂 a on za to nemoze, to ta zena… hej, toto nemoze byt naozaj, toto musi byt vymyslene! Nikto nemoze byt takyto vymlety…
Cim dalej, tym je to zaujimavejsie. On nepodviedol zenu, len mal oralny sex? A to nie je nevera? 🤦🏽♀️ Ale moze za to zena, alebo vlastne urcite ta starsia dcera.
Tebe by mala mama dohovorit a nie jemu. On ta posle do prdele, lebo k vam dojdu dcery a to je v poriadku? Ved si jeho partnerka a ma sa ta zastat a nie ako smeti vyhodit. Ja by som sa urcite nezdvihla a neodisla z mojho domu/bytu. Ked chcu, nech si idu niekam sadnut.
Ako ho chces prehovorit? Myslis si, ze je padnuty na hlavu? V 50tke sa bude starat o male urevane decko a nevyspi sa do dochodku? On uz deti ma a o dalsie nestoji. Bud s tym budes zit, alebo odides. Sama vies, ze ta nemiluje ako ty jeho, lebo hned by bezal za ex keby ona piskla, ale ona nie je padnuta na hlavu.
@mimi3008 nema 2 dospele deti mladsia ma 9 rokov a ked sme sa zoznamili starsia bola tiez v pohode potom sa zmenila na harpyu. Mama do nicoho nos nestrka len je smutna,ze som nestastna a placem ona mu pekne povedala, ze mi dieta slubil neskor ona mama na neho nekricala on krical na nu
Matka zem, toto je horsie ako telenovela, stacilo mi 🤨😃
Snaz sa na sebe pracovat, na svojom sebavedomi a na psychike a potom najdi v sebe vnutornu silu poslat ho do teplych krajin a najst si niekoho vekovo a mentalne kompatibilnejsieho.
@egonsk radsej v 37, aj v 40, moja sesterka mala 40, jej sestra uz mala vtedy dospele dieta a uz ma aj vnuca. Tiez bola dlho s chlapom, co ju vodil za nos. A potom si nasla ineho a hned aj dieta poriesili, aj spolocne byvanie, svadbu.
Sestre sa podarilo v 36 dieta, skor to neslo a dobre je. Stale ma dost casu. Ale nie s tymto...
@mane01 preco tu toto riesite to su nepodstatne veci to je jeho minulost a pre mna to tiez nie je taka nevera ako keby zasunul ked mam to tak priamo nazvat ale manzelka mu to neodpustila ale ona to mala len ako zamienku uz s nim nechcela byt ale cvici s nim aj po rokoch
no daj pozor, aby tu tie 'starsie zeny' nechytili infarkt z tych volovin, co sem pises 😀
@reanda psychicka porucha? Takze ty si lekar ked uz tu mame aj diagnozu?
Pardon, tak nie dospele, ale velke deti. Z toho, co tu estebteraz citam, musim ti povedat, ze on ta nelubi, ma ta ako zabavku, ktora.mu je pohodlna, lebo je bez zavazkov. Co by sa samozrejme s prichodom dietata otocilo o 180°.
To je jedno, ze mama nekricala, nema sa k tomu co vyjadrovat. Ani sa necudujem, ze na nu krical...
@cimage to je jeho dom a dcery tam maju svoje detske izby odkedy tam byvali. Nwvyhadzuje ma uz som pisala ze sme so starsou dcerou mali konflikty a on nechce medzi nami robit sudcu nemam problem ist k mame byva 15km len. Dcery k nemu nechodia casto on s nimi ide do mesta do kina na nakupy na vylet a mladsiu nosi na plavecky tak s nou je 2krat v tyzdni
Autorka sprava sa pekne aj preto lebo mu vyhovuje prasit o dost mladsiu zenu; bez zavazkov
Ani to tu uz necitaj, este viac sa zdeptas a nevsimaj si tu tie zeny. Ja ti velmi velmi rozumiem a si naozaj v nelahkej situacii. Strasne tazko ti poradit, mozno skusit odbornika? Mozno psychologa zopar sedeni s nim, nasmeruje ta, bude vediet ako s tebou komunikovat a mozno ta navedie na spravnu cestu.

@reanda nesud ked ju nepoznas. Kazdy zamilovanost preziva inak, bol by schopny koli tomu druhemu aj.zo skaly skocit. Druhy clovek zas nie je schopny takych hlbkokych citov vobec. Takze takto pausalizovat sa to neda a autorky mi.je luto. Ano, robi zo seba handru a zabija s nim cas, ale.jej to tera nevysvetlis ma strasne ruzove okuliare.