Ako presvedčiť partnera, ktorý nechce dieťa?
Ahojte
Ste tu skusene zeny aj starsie ako ja poradte ako ste presvedcili muzov ktori uz nechceli deti. Mne partner hovoril, ze sa budeme o dietati bavit ked budeme spolu dlhsie. teraz cez vikend mi povedal, ze dieta uz on nechce a dieta so mnou nebude. On je starsi odo mna ma 2 dcery z manzelstva. Ja deti nemam tykaju mi biologicke hodiny. Chcem uz dieta. Velmi ma zobralo, ze ma tak skaredo podlo oklamal. Nechce sa uz o tom ani rozpravat. Nie a hotovo. Moja mama sa mu snazila dohovorit skaredo na nu nakrical nech sa do toho nestara. Tak ona sa moze starat ved som jej dcera a trapi ju, ze sa trapim. A ona chce uz vnucatko. Neda sa s nim hovorit na tuto temu vobec. Keby ste radili, ze nejako ho oklamat tak neda sa. Milujeme sa vzdy len s kondomom a aj tak vzdy vytiahne. Velmi si dava pozor a vzdy si daval. Plakala som a prosila ho a on nechce. Velmi ma to boli, ze svojej manzelke deti urobil a mne nechce ani jedno. Myslim aj moja mama si mysli, ze to jeho starsia dcera ho presvedcila ona ho velmi ovplyvnuje ona je taka svina, ze ona mu to urcite povedala. Poradte mi som v koncoch.milujem ho je super otec chcem aj ja s nim dieta. Mam 33 rokov uz.
Už vidím keď ho tak miluješ, ako by si ho s otvorenou náručou s úsmevom na tvari vítala keby príde domov a poviem sorry zlatko ale Zuzka s vedľajšieho oddelenia mi ho vyfajčíla ale i ak sa nič nestalo. A ty mu s tým úsmevom povies: Nevadi vladko to je v poriadku, ved sú ju nepretiahol
@sense neviem co by som urobila mam kamaratku ktoru manzel podvadzal skoro rokmal vztah a ustali to a su spolu uz roky presli odvtedy nie kazdy zahodi roky vztahu kvoli nejakej rychlovke.
ako citam tvoje prispevky,problem nie je tvoj partner,ale ty
tuzis ho vlastnit,nedokazes prijat jeho minulost,najradsej by si jeho ex a deti vymazala,oral nie je nevera,no prosim co sa ja nedozviem z niektoryc prispevkov
jedna to tu dobre popisala-si nezrela a ako ta spoznal asi pochopil,ze s tebou dieta nie
nikto sa ti nevysmieva,ale neviem aku odpoved si cakala
dieta nie je tovar a pre to by sa o nom nemalo zmyslat stylom akym to robis ty-nutit niekoho
a myslim,ze laska nie je to,co opisujes,lebo laska vie aj ustupit a aj cloveka pustit ak je to nutne
@pipistrel13 a co je natom hrozne preboha kolko zien chcelo deti oklamali muzov vysadili antikoncepciu aj moja sesternica to urobila jej muz nechcel uz druhe dieta vysadila tabletky on nic nezistil doteraz mala uz ma 3 roky a su stastni v pohode. Ja tabletky neberiem lebo on ajtak bez kondomu sa nechce milovat tak zbytocne by som ich brala. Kazdy tu vynasa nado mnou sudy nikto nechcel z vas dieta a chlap nechcel?
Autorka, vola sa to svedomie. Vedome niekoho oklamat v tak zavaznej veci, ako je dieta, je podla teba v poriadku? Ty by si s tym v pohode zila? Ale hlavne, ze by si mala dieta, takze je to ok.
tebe clovek zbytocne nieco napise...
ano mas pravdu milujuci clovek toho ktoreho miluje zavadza a klame,aby dosiahol svoje a vsetci su z toho nesmierne stastni...presne takto ma vyzerat vyrovnany harmonicky vztah,zaklad je si klamat...
Ahoj, ako ty si tu z nas robis srandu,ze?
Ja dufam,ze nie si skutocna..
Pozri a nerozmyslala si ,že prečo tak nahle zmenil názor? Prečo sa staršia zacala hnusne k tebe správať?že by sa vrátil k ex keby to ide atď? Není to skôr, že nevie ako tii dat najavo ,že s tebou nechce byť a dúfa,že to ukončis ty?
@sense👍
Ahoj, to je pekné, že ho miluješ, ale on ťa nemiluje. Správa sa veľmi sebecky. Keby ťa naozaj miloval, buď by sa ti svoj postoj k Vášmu spoločnému dieťaťu snažil vysvetliť skôr alebo by mohol ustúpiť a pochopiť, že je pre teba dieťa dôležité, čiže ak už 2 má, jedno s tebou by zvládol. Máš 33, choď si za svojím snom,nájdi si chlapa s podobnými cieľmi a ty. 🍀
Áno odpustila... Ale ta akú cenu? Určite ani ta kamarátka nemavla nad tým len tak rukou a co Janko skúsme to znova? Ver mi ak niekoho miluješ, možno odpustís, ale zabudnúť nezabudneš, dôvera ostane nastrbena a.... Určite nie spôsobom ako to ty uvádzas, to nebola nevera lebo mi vyfajčíla. Pretože aj ta fajka môže mať následky, zdravotné... Keďže aj morálnym. Sexom sa prenášajú choroby
@sense 🤣🤣🤣🤣🤣
Snažím sa tu k ľuďom správať milo...Milá autorka nehnevaj sa na mňa, ale ty si fakt sprostá ako bedňa gytu... Všetky sme tu zle, lebo však vy sa milujete on si ta váži (už to pochop, ma ta na háku... Milujúci chlap sa správa inak), ty ho za to miluješ... Všetky sme sprosté, len ty si lietadlo... Zlou už tie ružové okuliare a pochop to, ze ta u prdele
Viete, skoda reci. Keby ta jeho ex chcela a piskla, on si ju nastahuje naspat a autorka povie, ze dobre 😅🤣.
Tak tento chlap vyhral s autorkou na celej ciare.
Poradim Ti teda, tak ked presvedcit chlapa na dieta nie je "take hrozne", tak sprav tenkou ihlou dieru do kondomu a ked otehotnies, tak uvidis, aky mate rovnocenny vztah a ako Ta miluje. I ked,....
Keby som mala dceru a prisla by za mnou, ze musela odist z domu, lebo prisla jeho dcera a ta ma neznasa, tak uff. Vobec by som ju nepodporovala v tom vztahu a uz vobec nepresviedcala, aby "si dal povedat". Chore.
No bud ma vtaka zo zlata alebo neviem.
Ale urob tu dierku do kondomu, lenze ak vytiahne aj s kondomom, tak neviem. Asi moc sanci nemas. Ale ja by som s nim takymto sposobom ani nespala, urazalo by ma to. Hlavne, ak Ti nieco slubil. Lenze ak by si aj mala dieta s nim nejakym sposobom, podla mna by si s nim ostala aj tak sama a sla by si k mame. Tak si zvaz, aky vztah vlastnr mate a ci to takto chces. Lebo existuju aj chlapi, pre ktorych je ich vyvolena kralovna a urobia pre nu prve posledne. Ako Tvoj pre svoju ex...este aj teraz ju hycka a Tebe to nevadi...Preto Ti baby pisu, ze si len matrac, bohuzial, lebo to je pravda. On stale miluje tu svoju prvu a preto ju aj s dcerami tak ofukuje.
Ja, neviem autorka, ale ty ,asi v živote stretávaš, len samé chybné kusy chlapov.Ty, nevieš totižto, ani rozoznať, čo je dobrý a morálny muž od egoistickeho, nemorálneho, manipulátorskeho sebca.Otec, roka, ktorý sa dá orálne uspokojiť od nejakej ženskej a popritom, má doma ženu a deti.Ty, ho ešte ideš obhajovať, že to nie je sex a čo to je podľa teba, modlitbová pobožnosť? Byť tvojou mamou, tak, predovšetkým dohovorom, tebe, aby si dobre otvorila oči a neuspokojila sa s hocičím, čo sa ti vyskytne, len aby si mala chlapa.Si, mladá, slobodná žena, bez záväzkov, ktorá má určite naviac, ako sa zahadzovať s hentakym individuom.A ak ty si myslíš, že takýto človek, ktorý sa takto k tebe správa, ťa ľúbi, tak čím skôr vyhľadaj nejakého psychológa, ktorý ťa z tohto životného omylu čím skôr vyvedie.
Normalne pochybujeem, ze mas 33 rokov.
Takto si samu seba nevazit v tomto veku. 50tnik sa uz neciti na babatko, ved je to normalne. A este tie tvoje reci, oklamat ho🤦, paneboze. A ze tvoja mama ma jedinu dceru, tak chce vnuca. Ved to nie je tvoja povinnost, mne keby deti povedia, ze nechcu mat deti, co ich zaskrtim, ci ich nejako oklamem, aby mali potomstvo?🤦
Bývaš v jeho dome, kde keď prídu jeho dcéry nie si vítaná, pretože staršia vyvoláva hádky a partner sa ta nezastane, chceš dieťa, on nie, dáva to dostatočne najavo tým, že používa kondóm a aj napriek tomu vytiahne, on ex nepodviedol ale nejaká žena ho zatiahla a chudakovy chlapovi spravila oral, s ktorým ten chudák chlap vlastne ani nesúhlasil. A ten chudák sa potom priznal svojej manželke ale ona ho už nechcela tak mala aspoň zámienku sa s ním rozviesť. A ešte ma aj hnusne zle dcéry, ktorým si ty chcela byť druhou mamou. A ženiť sa tiež nechce lebo ten rozvod on vlastne ani nechcel. On ta ale miluje, lebo je na teba milý a nebije ťa. A je to skvelý otec, pretože pre svoje deti správy všetko. Takže moja on ta nemiluje, si náplasť na jeho ego, nechce s tebou dieťa, lebo ta nemiluje tak aby s tebou to dieťa mal, nemiluje ta, lebo sa ta nezostane pred deťmi, a nevera je aj oral, aj s tým museli súhlasiť dvaja. A nevieš ako to skutočne u nich v manželstve vyzeralo, ak si sa nerozprávala s oboma stranami.
No ked citam vsetky tie jeho "kladne stranky", vobec by ma neprekvapilo, keby to uvodne tvrdenie, ze dieta az po 2 rokoch bolo len naoko. Vobec asi neratal, ze tak dlho spolu vydrzia.
vies, odmilujes sa
@ronie338 a ktovie ci to bol len oral, narozpravat sa da kadeco 🤦🏼♀️
Ty máš klapky na očiach,keď tvrdia jedným dychom aký je úžasný a ako ťa oklamal
Tvoj partner ta podla mna stretol v case, ked bol velmi zraneny a vyhovuje mu, ze mu vsetko tolerujes (odchod k mame ked su unho dcery, dcery co ta nemusia, ex, ktoru by na rukach niesol) a ty si na druhej strane privelmi nenarocna na partnera (ustupujes chapes tolerujes), aj ja som jedinacik, vela veci som si musela odzit a rozum mi nikto nenalial, skutocne nemozes presvedcit ani oklamat muza, aby dieta mal a mamina do vasho vztahu nepatri, nemoze hajit tvoje zaujmy, proste nie, prilis tlacis a potom sa veci mozu iba ak rozbit, moj muz je vo veku tvojho, v skvelej kondicii, ale na dieta to nevidime uz ani jeden z nas, ak by prislo potesime sa, ale nesmerujeme tam, uz je to vyssi vek a je aj vacsie riziko roznych ochoreni babatka, ak ti mozem poradit, porozmyslaj o svojich prioritach, ak ho milujes a zivot s nim je tvojou prioritou, bude bez deti, ak je tvojou najvacsou tuzbou dieta a rodina, hladaj ineho partnera, niekedy nas zivot postavi pred volby, kde si musis vybrat a stastny koniec nemusi byt ani na jednej ceste, ale stale si mozes vybrat a je to len a len tvoje rozhodnutie, niekedy nemusis dostat vsetko co chces a predsa mozes najst stastie
Takže ty miluješ človeka, ktorý nakrical na tvoju mamu? A kde je úcta? Ja by som od takého muža utekala. Tak ako si váži mamu a komunikuje s ňou, tak môžeš v budúcnosti očakávať, že bude aj s tebou. Áno, zamilovanie ti zaslepilo oči. Môj manžel si svoju aj moju mamu váži akoby to boli kráľovné. Ale to neznamena, že im nevie povedat nie. Máš 33, ešte môžeš nájsť lásku. Myslim si, že takto láska nevyzerá. Ale to je len môj názor.

Byvala manzelka ho nechce ach ved som to uz opakovane pisala. Ona ho uz nechcela predtym a tu kvazi neveru vyuzila ako zamienku. Viem ze kazdy ma na neveru iny nazor ale on tu inu zenu nepretiahol nic s nou nemal ona ho oralne uspokojila iba. Keby sa manzelke po mesiacoch neviem kolkych nepriznal nezistila by to. On chcel psychologa poradu neviem co ale ona nic lebo uz ho nechcela. No neviem no ale keby som v manzelstve tolko rokov ako oni s 2 dcerami tak aspon skusim to urovnat a nie hned rozvod. On je skvely chlap nie nejaky hajzlik. On si myslel ze ona niekoho ma preto rychlo rozvod ona nikoho od rozvodu nemala. Je stara sice uz trochu ma 46 rokov ale vyzera pekne on jej aj prsia dal urobit aj nieco s ocami operovat. Ona ho nechce vobec ja nemam preco sa bat alebo co tu pisete ze mi to ma vadit. On ma len vycitky svedomia preto sa k nej pekne sprava. Neviem preco tu stale sa tocime o jeho dcerach a manzelke to nie je problem na ktory som prosila radu. Myslela som ci niekto tu nema skusenost na nejake argumenty ako muza presvedcit na spolocne dieta.