Ako ste zvládli dve deti naraz?
Ahojte chcem sa spýtať ako ste zvladali 2 deti naraz . Rocne a novorodenec a hlavne to vecerne krmenie kedze sa moj rocny ešte budi na mlieko. Da sa aj ostatné veci tak pekne stíhať?
zvládli iné, zvládneš aj ty.....
Zo začiatku bol doma manzel a babky pomáhali s varením a vencenim starsieho. Inac to bol saleny dom ale zvykli sme si 😂obe deti som kojila, niekedy aj spolu 😅
@zapalkazapalkova hah no ten rocny ma uz kravské takzeto bude zaujímavé
Zvladla som 3. ;) Najdete si system. Maly bude samostatnejsi. Mlieko mu priprav pred a poloz blizko a si vezme,ked sa zobudi. A pod. ;) Nauci sa skor obliekat. Obuvat... Byt trpezlivejsim.
@ivangeline to sa da ako pred? Ked druhy mi zacne plakať? Ten rocny si nevie drzat flasu
Ja som mala dvojičky a ešte 1 staršie. Pozri, nikto k Tebe nebude chodiť na kontrolu sledovať, ako to zvládaš. Takže klídek, zvládneš. Keď budeš mať 5 min času, spravíte si krásnu fotečku, kde budete mať úsmevy od ucha k uchu a všetci ti budeme závidieť aká si Ty šikovná. 🙂
Poloz mu ruky na flasu a nauci sa..uz 6m babo vie drzat flasu. A ako pred? Ked pojdes spar nalejes mlieko do flase a polozis do rohu posielky/postele..
@ivangeline a to neskysne ? Myslim kravské
@ivangeline tiez som si vravela ze by uz mal davno drzat len on nechce a moja "uzasna" svokra na to on je ešte maly ma cas drzat ..
Zavisi. Mne nie,ked medzi 21 az 22 nalejem a po polnoci vypije. :D Ak pije az nad ranom,tak v tomto teple asi skysne ale v zime urcite nie...to moja pred letom sa budila 2x a neskyslo.

museli sme....
pomáhal mm