icon

Ako ste zvládli dve deti naraz?

25. aug 2022

Ahojte chcem sa spýtať ako ste zvladali 2 deti naraz . Rocne a novorodenec a hlavne to vecerne krmenie kedze sa moj rocny ešte budi na mlieko. Da sa aj ostatné veci tak pekne stíhať?

deti95060810
25. aug 2022

museli sme....
pomáhal mm

mogaa
25. aug 2022

zvládli iné, zvládneš aj ty.....

zapalkazapalkova
25. aug 2022

Zo začiatku bol doma manzel a babky pomáhali s varením a vencenim starsieho. Inac to bol saleny dom ale zvykli sme si 😂obe deti som kojila, niekedy aj spolu 😅

autor
25. aug 2022

@zapalkazapalkova hah no ten rocny ma uz kravské takzeto bude zaujímavé

ivangeline
25. aug 2022

Zvladla som 3. ;) Najdete si system. Maly bude samostatnejsi. Mlieko mu priprav pred a poloz blizko a si vezme,ked sa zobudi. A pod. ;) Nauci sa skor obliekat. Obuvat... Byt trpezlivejsim.

autor
25. aug 2022

@ivangeline to sa da ako pred? Ked druhy mi zacne plakať? Ten rocny si nevie drzat flasu

loliki
25. aug 2022

Ja som mala dvojičky a ešte 1 staršie. Pozri, nikto k Tebe nebude chodiť na kontrolu sledovať, ako to zvládaš. Takže klídek, zvládneš. Keď budeš mať 5 min času, spravíte si krásnu fotečku, kde budete mať úsmevy od ucha k uchu a všetci ti budeme závidieť aká si Ty šikovná. 🙂

ivangeline
26. aug 2022

Poloz mu ruky na flasu a nauci sa..uz 6m babo vie drzat flasu. A ako pred? Ked pojdes spar nalejes mlieko do flase a polozis do rohu posielky/postele..

autor
26. aug 2022

@ivangeline a to neskysne ? Myslim kravské

autor
26. aug 2022

@ivangeline tiez som si vravela ze by uz mal davno drzat len on nechce a moja "uzasna" svokra na to on je ešte maly ma cas drzat ..

ivangeline
28. aug 2022

Zavisi. Mne nie,ked medzi 21 az 22 nalejem a po polnoci vypije. :D Ak pije az nad ranom,tak v tomto teple asi skysne ale v zime urcite nie...to moja pred letom sa budila 2x a neskyslo.