Ako vyplniť čas na materskej?
Ahojte, prosim vas, napiste mi napady kam s malym 8m dietatom, s kocikom (v nosici sa mi ho nechce vlacit) sa da ist. Nemyslim ani prirodu, tej mam tu v okoli dost, ale nieco zaujimave, lebo sa uz od nudy zblaznim (ani nie od nudy ale z toho stereotypu zienky domacej)
Kludne aj v meste, mam auto k dispozicii.
Ide ma uz porazit na tej rodicovskej. Do prace nemozem, maleho mi nema kto postrazit, strasne ma to ubija
Dakujem
@tahomi ba
urob si obhliadku Blavy a to 😉 👍2 X
@elenka.k to mam v plane s kamoskou ktora tam byva, uz sa neviem dockat.🤩
Ale skor ma zaujima, ci sa dostanem s kocikom do nejakych muzei, galerii alebo napr kebyze chcem na nejaky kurz malovania a podobne
Baby plávanie, plaváreň, baby balance, tam si nájdeš podobne naladené spolumatky a môžte sa navštevovať, deti sa spolu môžu tmolit na podložke 🙂
V BA mas kopec moznosti, ja som napriklad s malou chodila do happybee, kde bolo cvicenie pre krpcov a predtym a potom sa vyhrala v kutiku a ja som si tam dala kavu (hlavne na jesen/v zime je to super). Mozes chodit plavat, napr v perle ruzinova bolo detske plavanie a mali velmi pekny priestor 🙂 Potom, ked uz bude vacsi su super aj vnutorne kutiky napr v Auparku, Avione v Boroch a ine. Deje sa v meste kopec akcii napr v starej trznici chodievame v sobotu rano na divadielko, bibiana ma pekne expozicie pre deticky (ale to tiez asi az ked bude trosku vacsi). Ja som sa vela motala po vonku a mala som stastie, ze niektore kamosky bolo v rovnakom case na materskej. 2x do tyzdna sme chodili s muzom spolu cvicit a aspon raz za mesiac sme mali nejake akoze rande (kino, vecera, hocico 🙏🏼) Isla som ale do prace, ked mala 1,5 roka, lebo som mala rovnake pocity ako ty a uz som potrebovala aj mentalnu stimulaciu v praci a rozpravat sa aj s niekym dospelym.
@natalala vdaka za tipy, ako fakt si pripadam mimo, maly ma len 8m a ja si pripadam vyhoreta😫
Je nejaka web stranka, kde je nejake suhrne info o vsetkych aktivitach v ba? Ta trznica, bibiana atd?
@mediana no moj sa uz netmoli, uz uteka kade tade po kolenach😀 chodili sme na baby plavanie, musim sa priznat, to ma nebavilo😂
Je celkom normálne, že to takto vnímaš :D Tiež mi už doma na materskej riadne prepínalo. Základ je proste nájsť si chvíľku aj pre seba, mať nejaký koníček, aby si sa nezbláznila.
Ked bude volnejsie ucit sa jazyk, skusit zaklady programovania, uctovania, citat knihy, ...

A Kosice ci Bratislava?