Ako zvládať osamelosť na rodičovskej dovolenke?
Ahojte.Som na RD.Často sa prejavujem nespoločensky,nemám kamarátky,keď sme sa presťahovali,tak som si našla nejaké,ale sú ďaleko aj tak od miesta,kde bývama vidíme sa málo.Inak občas s niekým pokecám,no nejak nikto sa so mnou na noičom nedohoduje v zmysle spoločné prechádzky s deťmi a pod.Sama to nenavrhujem,viem odhadnúť situáciu.Stačí,ak mi niekto napíše,že ma chápe a niekedy to zažil.🙈🤔 Pekný večer.😊
Chápem ta.
Ja som introvert a poviem ti, máme to niekedy ťažké. Ale keď ideš napríklad na prechádzku s dieťaťom a stretneš nejakú mamičku ktorej dieťa sa bude hrať s tvojim (napríklad na ihrisku) skús sa s ňou začať baviť. Aj keď len také témy úplne obyčajné. Možno sa skamaratite. Mne to pomohlo. Prajem veľa šťastia a pekný večer.
Nechapem ta a chcela by som byt tak vyrovnana, ako ty. Ja som vecne nespokojna, ze nemame nejakych partakov, ktori by si sadli. Myslim aj dospelaci, aj deti. Vacsinou je to tak, ze ked si sadnem s matkou, nesadnu si deti😂a naopak
Asi ťa chápem. Ja sa tiež cítim osamelo na RD. Viem, že môžem osloviť iné mamičky na ihrisku a pod. Ale ja by som skôr rada pokecala s bývalými spolužiačkami, ako sa majú, ako ide život, prebrať spomienky zo školy, z mladosti, zasmiať sa na spoločných zážitkoch. Jednoducho nostalgicky si zaspomínať. Aspoň mne to takto chýba.

Nerozumiem. Nechceš sa socializovať ale vadí Ti keď nie si socializovaná? Stratila som sa.