icon

Ako zvládať vyčerpanosť z malých detí?

24. júl 2024

Mam 2 deti 4 mesacne a 2,5 rocnu...baby ja uz nevladzem, starsia od rana ako vstane do vecera len pisti, jasi sa stale mami mami mami, jest nechce,....do toho babatku sa potrebujem venovat...chodim aj k psychologicke, beriem antidepresiva mala.som poporodnu depresiu...rodicia, svokrovci obcas pomozu ale to len na par hodin. Manzel do vecera v praci...Vecer zaspia a ja sa uz desim rana, ze to.znova cele zacne...Maminy s podobnym vekom deti ako ste to zvladali?

Strana
z2
vilma7
28. júl 2024

Von s deťmi. Aj do lesa...mladšiu môžeš uspať v kočku, staršia sa pohra v lese...aj v chládku na ihrisku sa dá. Neviem si predstaviť ze by som deti držala zavreté doma v klíme.

nikushka8
9. aug 2024

Rovnako ako ty, len s tym rozdielom,ze my sme ziadne strazenie nemali, cize ziadny unik. No nemala som z toho depresiu, vycerpani sme boli obaja, muz este aj z prace. Mladsia neznasala kocik, tak ak tvoje dieta spi v kociku,mas to lahsie, vezmi ich von,nech sa starsia vybeha. Plus som si povedala som si,ze to je obdobie a raz prejde.

30katrusa40
9. aug 2024

Daj staršiu do škôlky. Nech si od nej oddýchneš . Alebo aspoň staršiu k babke a dedkovi ak sa dá.

krasolienka1
9. aug 2024

Ja mám rozdiel medzi deťmi rok a 7 mesiacov
Syn bol doma nechodil ani do skolky
S deťmi mi nemal kto pomáhať
Boli sme na nich len ja a manzel

Strana
z2