icon

Ako zvládať vzťahové komplikácie po narodení dieťaťa?

15. nov 2025

Je to dosť komplikovane, zo začiatku to bola obrovská laska, potom ako na kolotoči, chvíľu som ho milovala, chvíľu som bola pobláznená do niekoho iného, chvíľu som k nemu cítila až odpor…proste v dlhodobom vzťahu sa nám narodil syn, neplánovane, svadba mala byt potom, lenze potom prišla poporodna depresia a ja som s partnerom nechcela nič mať, želala som si len aby odišiel…vtedy si našiel inú…keď som to zistila potešila som sa že sa konečne rozhýbe a odsťahuje. Prešlo pár mesiacov a ja som si uvedomila že ho chcem spať. Vrátil sa k nám, všetko je zase vporiadku, fungujeme ako rodina, len bez sobáša. Čo teraz? Jemu sa moc asi do toho nechce, prečo aj keď už ma všetko? Alebo sa mýlim a boji sa že nechcem ja? Neviem vôbec ako túto tému otvoriť po tom všetkom čo sme si navzájom urobili.

pralinka25
15. nov 2025

boze by ste total toxik.

anonym_e289ed
16. nov 2025

Radšej choďte od seba. Chudák váš syn si nezaslúži vidieť váš toxický vzťah.

lentakyterapeut
16. nov 2025

Neveri ze svadba ma zmysel ked je to kazdu chvilu inak.

anonym_697e90
16. nov 2025

Uvazovala si niekedy nad hranicnou poruchou osobnosti? Ja sa mu moc po tom vesktom ako si bola poblazna do niekoho ineho a potom ho opat chcela a potom otehotnela a opat ho vyhodia a potom opat chcela....no neviem.....

krasneleto
16. nov 2025

@anonym_autor keby si ťa chcel opätovne vziať,asi by tak urobil. Po Tom čo predvádzas si nemôže byť istý ani tým,či ráno nebude mať zabalené,ty milovať ineho alebo on na ceste k frajerke

miadi
16. nov 2025

Preco si ho chces brat Zachvilku zas zmenis nazor a budes chciet aby sa odstahoval . Nejak velmi rychlo si nasiel inu kym stale zil stebou hoci nie ako par . Ste obaja nestabilni ,

anonym_0d5961
16. nov 2025

nič v zlom, ale psychiater by pomohol. Ad na pár mesiacov by boli fajn

jaskolka
16. nov 2025

Toto nie je v poriadku,ty si na vzťah celkovo ešte vôbec nedozrela,a s týmto mužom už rozhodne ani neskúšaj"nejaký vzťah". Najviac na to takto doplati to dieťa, keďže vy ako rodina ste úplne zlyhali.
Skús vyhľadať odbornú pomoc a buďte do budúcnosti aspoň dobrí rodičia, hoci každý pôjdete svojou cestou. Ako pár nemáte šancu.

anonym_85005a
16. nov 2025

@anonym_autor Nezrelé páry by nemali mať deti!

really8
16. nov 2025

To co je toto za lacnu telenovelu?

anonym_d2ddab
16. nov 2025

@anonym_autor tak jasne že sa mu do sobáša nechce keď mal/ma pri sebe ženu čo ho vyhadzuje od seba a dieťaťa. A to len preto že je sama prelietavá.

domkakvet
16. nov 2025

@anonym_autor do kedy planujete ostat spolu, lebo svadba by mala byt navzdy a nie zasa len do casu.

ukgirls
16. nov 2025

a na co by si ta bral? ja osobne takehopsychopata ako ty by som nechcela.. zametas s nim ako s handrou sama nevies co chces respektive kazdy tyzden daco ine a do toho si ta ma vziat? keby si nemala decko uz s tebou nieje ,nemate lasku a respekt o vztahu takze ani buducnost

anonym_5fa887
16. nov 2025

Už máte dieťa tak hlavne myslíte na neho
Svadba nesvadba je nepodstatné, len aby ste mali už normál vzťah a nie tú katastrofu co ste mali predtým
Ja by som to neriešila na tvojom mieste, keď to príde tak to príde a pracovali naďalej na vašom vzťahu

glorikarebeka
16. nov 2025

Hlavne si už nerobte deti

januska12323
16. nov 2025

Má si ťa zobrať aby o polroka riešil rozvod?

gab1sol
16. nov 2025

@anonym_autor vrátil sa, možno kvôli synovi. Ale ani sa mu nečudujem, že si ťa nechce vziať - raz ho miluješ, raz si pobláznená do iného, inokedy voči nemu cítiš až odpor. Odľahlo ti, že si našiel inú a išiel preč, ale keď po čase si si uvedomila, že ho chceš späť. A on je na motúziku? Príde druhé dieťa a tiež ho pošleš preč, lebo sa ti zhnusí?

anonym_d975d3
16. nov 2025

Veď sa nemusíte brať...načo...čo keď ťa o polroka omrzí alebo si nájde niekoho a museli by ste riešiť rozvod...

euka210
16. nov 2025

@anonym_autor daj sa najprv do poriadku, lebo Tvoje spravanie vobec nie je ok.