icon

Asi popôrodná depka?

aninkaninka
2. apr 2020

Som skoro 3 mesiace po pôrode našej krásnej dcérky, no akosi začínam mať obrovský pocit zlyhávanie samej seba, možno to tak nie je a pociťujem to iba ja takto, no mám totálny pocit sklamania zo seba samej

nina1004
2. apr 2020

@aninkaninka prosím nemaj ..je to úplne normálne ..po pôrode sa stretávame s úplne novými emóciami a strachmi,ale je to v poriadku...možno si mala nejaké očakávania od samej seba a teraz zistujes že len byť k dispozícii 24/7 vôbec nie je ľahké ..ale ver mi prejde to ,ale ak nie a myšlienky by boli horšie treba ísť za psychológom..popôrodné depresie sú dosť častým javom ..mám vyskúšané ..držím ti palce ❤️

aninkaninka
autor
2. apr 2020

@nina1004 ďakujem krásne, skôr je to o tom, že niekedy fakt nemám toľko energie koľko by som chcela a mala aj počas tehotenstva a moja polovička namiesto toho, aby bol práve on pri mne aj keby mal iba sedieť, tak zháňa hocikoho, (no teraz teta korona) len aby som nebola sama, a hoci mu poviem, že nikoho nepotrebujem iba jeho, aj keby mal iba sedieť ta aj tak si ide svoje

jajko22
2. apr 2020

Prečo sa citis zo seba sklamaná, lebo sa Ti zdá, ze nemas dist energie, ci preco konkretne?

dzjanetta
2. apr 2020

@aninkaninka.. je to úplne normálne.. je to len 3mesiaciky po.. este si len nájdeš ten presný systém vo všetkom a oddychuj sama s dcérkou.. oddychuj koľko len budeš môcť..mne aj prechádzky moc pomáhali sa trosku odreagovať.. ak budeš môcť aj sama.. viem vorona teraz.. 😢.... moja bude mať čoskoro už 5mes. strašne to letí.. A každým dňom je všetko iné.. budes vyrovnanejsia a sebavedomejsia maminka ktorá VŠETKO ZVLÁDA NA 1..uvidis.. 🍀🍀🍀 lebo zvládaš to aj teraz ale aj tak je to všetko o zvyku.. vela veľa zdravíčka.. 🍀🍀🍀

dzjanetta
2. apr 2020

@aninkaninka a zabudla som máš nádhernú dcérku..❤️ nedávno si pridala fotku a strašne mi moju pripomenula 😉

aninkaninka
autor
2. apr 2020

@jajko22 presne, hlavne kvôli tomu

aninkaninka
autor
2. apr 2020

@dzjanetta ďakujem, ona je úžasná, a hlavne veľmi dobrucká

gabrielikta
2. apr 2020

@aninkaninka podľa mňa vyhľadaj psychológa.S ním sa porozprávaš a uvidíš bude lepšie.🌞

jajko22
3. apr 2020

Ale preco sa tak citis, ze si sklamana zo seba, nemas velke naroky na seba? Teraz ber vsetko s kludom ked ma tvoj pohlad do ocí a tvoju lasku, to jej stací a jeslo a spanok, citi bezpecie lasku tak skus byt spokojna

domcci72
3. apr 2020

@aninkaninka bud vdacna za to, ze mas zdravu dcerku a pises, ze aj dobru. isto si skvela matka, tak hore hlavu!

eliska13
14. apr 2020

@aninkaninka nerozumiem zháňa niekoho, aby Ti pomohol či prečo nemôžeš byť sama?Nebuď na seba náročná starať sa o dieťa je celodenná fuška niektoré ženy si nakladajú chcú byť 100% vo všetkom len, aby ostatní videli ako to dobre zvlada.Pises, že dcérka je dobrá ani nevieš ako Ti niektoré závidia veď sú tu ženy čo nespia mesiace a deti preplach dni, noci.Nemas prečo byť zo seba sklamaná ci áno?niekto Ti niečo vytkol?

11iva11
14. apr 2020

Vždy keď sa vám bude zdať, že máte stráášne problémy a depky zo starostlivosti o jedno dieťa, tak doporučujem sa pozrieť do skupiny Dvojčatá a viacerčatá. Všetky mono-mamy tam zistia, akú to vlastne majú pohodičku.

aninkaninka
autor
14. apr 2020

@11iva11 to áno, ja viem, že som porodila iba jedno, no viem co to je mame dvojčatá