Bolo vaše druhé bábätko iné ako prvé?
13. dec 2022
Z môjho okolia mi veľa ľudí povie, že druhé bábätko mali úplne iné ako prvé. Ako ste to mali vy? Moje prvé babo bolo absolútne pohodove, neuplakane ale za to malo veľmi zlý spánok a bolo náročné na pozornosť, v batolacom veku veľmi veľmi akčné. Môžem dúfať, že moje druhé babo mi dá vyspať viac? :D viem ze mi to nik nepredpovie, ale aká je vaša skúsenosť?
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Prvý bol taký emotivnejsi, citlivejší. Za všetko plakal, nervacil, nespal, zaspaval iba na prsníku. Má 2,5r a stále je taký viac emočný, viac prežíva smútok, nervy (obdobie vzdoru je masaker),smiech.. Bol aj rychlik, v 5m už stvornozkoval a sedel, v 6m sa postavil, v 8m chodil, teraz v 2r chodí na bicykli bez pomocných..
Druhá ma zatiaľ iba 5m ale to je úplne iné dieťa. Kľudne, vysmiate, plače iba keď ju niečo bolí, spinka pekne, kojenie ma čisto iba na jedlo, málokedy sa stane, že zaspí pri dojčení. A je aj väčšia pohodacka, síce sa dáva na 4 ale jej brat už dávno išiel ako divý a sadal si 😅 čiže zatiaľ sú úplne rozdielny, ale maximálne.