Čím vás vytáča váš drobec?
Ahojte baby, nechce sa vam kecat? Len tak smiech cez slzy? Toho svojho lubim ale niekedy... Ved viete.. Cim vas vytaca ten vas? Maly uz spi, a ja som si na balkone otvorila vino.. Ventilujem sa trochu nech mi uz nehrabe nacisto. Ak ste tu niwkto podobne rada pokecam 😉😍
@veronikaszabova lenivci jedni 😂😭
@ninkaninuska ked je lenivy ja vos a ani ohen do krbu nevie spravit...a ja ib mrznem..a som potom nervozna😈😀
@ninkaninuska ja som vo vyvrtke ked mi povie, ze je unaveny.. 👌Ja:(v noci nespim, maly reve, cely den sa mu venujem, upracem, operem 3x,ozehlim,navarim,idem na 4km prechadzku, navarim 3 druhy prikrmov lebo maly ziadny nechce)
@ninkaninuska presne a este ti na to povie ved ja chodim do roboty..😈😀😀
@aduska0001 presne.. Niekto pride z prace domov, zalahne a chcem si oddychnut... Halooo ak je moja robota maly ja kedy mozem oddychovat? 😂
@ninkaninuska nikdy...lebo oni si myslia jak je nam dobre doma ze si sedime cely den na p...i sprepacenim joooj😈😀😀
@aduska0001 v zivote by nezvladli nic počnúc kramami od 11, cez tehotenstvo, porod, matersku.... A vlastne cely nas zivot... Och chudacikovia 😁😂
@ninkaninuska tak tak...ja som len volala mpjho nak je pri mne pri porode a on ze ci mi nesibe😂😂
Že si vyzúva ponožky obrátené a potom ich už naspäť nepretoči, a ja pri praní musím jeho smraďakuy pretačať, poprípade sa stane ze ich nepretočim a pri vešani ich pretočim a samé piliny sa vysypu lebo práve tie mal na stavbe.. A už som ho x krát prosila aby si ich vyzýval normálne ale asi to nevie budem ho musieť začať vyzúvať ja 😄
@aduska0001 moj bol, neprotestoval. Ale pocuvajte hlaska potom ze... Hovorim mu na sale po 5 hodinach kontrakcii jak svina a tlaceni ze, laska ja uz som unavena uz nech je vonku... On sa chyta za celo, ze aj ja som laska unaveny, veru 😭😭😂 omg
Mna naposledy ked mi povedal ze som pomala ked niekam ideme...ze som vzdy posledna😅
Nachystam 2deti,pozhasinam,zavrem okna on sa medzi tym oblecie....vsetko skontrolujem,zoberiem kluce otvorim auto , deti sadnu on sadne.zamknem dom ,zamknem branu a sadnem do auta....no mozem hyt rychlejsia 😂😂😂som sa smiala ale nervy pracovali
@nikusa45 jezidi to omg...bize,ja ho taz zahlusim a okrem toho ..su potim vsade tie pikiny a musim to este zametat
@nikusa45 mne zasa s ponozkami vycita, ze preco ich do prania nedavam oddelene (lebo on ich da spolu aby sa nestratili) ze sa neoperu 😁a ty s pilinami, ja s jeho vreckovkami po vsetkych vackoch a potom je vsetko od tych melencov 🙃😷
Keď umyje riad a nechá v umývadle zvyšky a nevycisti aj to sitko od odtoku 🤦 Len mi povie že je mu to hnusné, ale aspoň ten riad umyje. A keď hraje na mobile hru a povie počkaj 5 minút a prejde hodina 🤦🤦🤦 Aj to s tými ponožkami u nás a ešte ich necháva kade tade. Ale inak ho ľúbim jak koňa 🙈😄
@ninkaninuska joj nie aj môj ma tie vreckovky v každom vrecku ale to už má nevytoči na to som si už zvykla že všetky vrecka popozerať aj keď niekedy mi nejaká ujde a potom mam robotu navyše keď celá várka od vreckovky
@ninkaninuska momentálne vsetkym😊je unavený, úlohy sú dcerina zodpovednosť, upratovať nebude, lebo ja som doma, variť nevie, lebo nie je kuchar vlastne ešte môžem byť rada, že nechodí do krčmy a za kamarátmi som sa dopočula👍
@luccija presne toto pocuvam pravidelne😀..
@luccija ano ano to aj ja pocuvam 😁
Alebo ako sa zdekovat z domu:laska dosla nam mineralka, musim ist na nakup... Prichod o 2 hodiny ked je vsetko porobene, maly uz spi a moze len zalahnut pred tv...
Ked je hore do 2 v noci a pozera Netflix ale potom he priliz unaveny vstavat k detom 😤
@aduska0001 hlavne nemám čítať MK a ukazovať mu aki sú tu šikovní chlapi, ktorí niečo zmajstruju pre deti, urobia debničky na priesady a celkovo mám byť rada, že som rada😂dnes veľmi zlý deň poslednou dobou dosť casto
@ninkaninuska no moj posiela dcéru za rovesníkmi, že ako sa on má venovať??no stačí sa aspoň porozpravati.Ideme do obchodu, lebo som hucala, ze ani nenakupi.Rano chodí do roboty ako riaditeľ na 9 odkedy nemusí dcéru voziť do školy nie, aby išiel skôr a prišiel skôr.Och byť vydatá 17 r je ťažké mega ťažké a stále to isté dokola
@luccija nedajboh poukazat na twkto veci lebo potom su tu komentare ze:hovoris ako keby ja som tu nic nerobil v tejto domacnosti 😁
@luccija ano ano dokolecka dokola stale tie iste frazy, scenar... Je to tazke ci po roku ci po 17....vies co, ale nemenila by som.. Ten moj neni uplne najhorsi i ked mi obcas fest pije krv.. Ale vies co je velka pravda? Ze su vsetci rovnaki
@ninkaninuska a vies ako to skonci?? Ze ja sa tu twraz pripijem, bude mi vsetko smiesne, aj dnesna hadka, potom sa pomilujeme a rano bude dobre 😁😁. A za tyzden ak nie skor tu znova nakopnem debatu 😂😂😂 hold to je lajf
Mna môj vytáča bars čím najviac tým že vidí len seba a svoje potreby pritom ma dve už pomerne veľké deti a už si mohol zvyknúť že mame aj deti a tie by mali byt na prvom mieste. Momentálne je on doma na homeoffice ja chodím normálne do prace na polovičný uvazok ale ráno sa naučím s dcérkou ja navarím obed dam prádlo do pracky upracem postele. Prídem z roboty doma bordel všetko zozrate a že on chudák cely deň pracuje a nemá čas na seba. A ja ho akože mám???? Ma vytáča do krajnosti. Inak býva v Nemecku a robí si tam len to čo on potrebuje. Vôbec mu nevadi že ja tu zastávam funkciu oboch rodičov po celu dobu čo žijeme takto rozumej 3 a pól roka a on teraz tri mesiace nemá čas na svoje koníčky a je z toho unavený a nervózny. Chudaaaaacik. Ale že ja si cely rok nesadnem a nemám čas na seba to mu už nevadi hlavne že ma o deti postarané
@ninkaninuska čo vytáča mňa: keď vytriem pokolenačky podlahu a zrovna vtedy má môj drahý potrebu prechádzať sa po byte :D proste nevie vydržať 5min, kým to zaschne ale musí mi pochodiť celý byt a potom sú ťapance (Asi hovadina oproti niektorým, ale mňa to vie vytočiť do vývrtky)
Potom napríklad keď idem niečo robiť, tak tie otázky: a prečo takto, a prečo nie takto, a prečo, a prečo... :D zo začiatku ma furt komandoval, ale čo som ho vytrieskala utierkou a vyhodila z kuchyne, tak prestal..teraz to už robí len preto, aby ma ponaťahoval, líška jedna 🙂
@lusinda1989 uplne ta chapem. Niekedy by si za tieto reci zasluzili.. Ja som si od neho vypocula ze on uz nezije. Lebo on chodi von, do prace medzi ludi a pod.. Zatialco ja som doma, nemam tu kamaratky, zrusila som vsetky svoje radosti nech vykompenzujem naklady na maleho.. A on nezije
@andiee89 rozumiem, som blazon na upratovanie. Milujem ked umyjem a on lride z roboty a obuty slapaja baac na bielu dlazbu lebo sa musi nasprejovat 😷

@ninkaninuska ked necha vo flaske poldeci malinovky, detto mlieko... len aby nemusel ulozit prazdnu flasu do mecha na plasty 🙈🙈🤣🤣