Cítite sa na materskej osamelo?

slecnayersinia
13. nov 2021

zienky ako to mae na materskej? venuje sa vam manzel? ten moj je cele dni v robote, aj vacsinu vikendov a ked vecer pride zas robi len veci do roboty s neskor vecer pozera no noci filmy. syn ma rok, je v pohode babatko, urcite to nie je tym ze by bol u mna syn na prvom mieste a venovala sa len jemu. popravde som na vsetko sama ale cas si vecer urobim na muza, no jemu je to jedno, roesi si svoje veci do roboty. citim s velmi osamelo.

linki90
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
linki90
13. nov 2021

@slecnayersinia ahoj ja som na tom rovnako,este horsie prestahovala som sa za nim do jeho mesta a nemam tu nikoho ziadnych kamaratov,rodinu ,mam len synceka a snim travim cele dni,ked on pride ja uz spim ,a ked aj som hore on si radsej zapne telku alebo net co je unaveny,cez vikend si chce oddychnut s kamosmi takze ja neexistujem s malym sa obcas pohra aby sa nepovedalo to je cele

anne_mary2
13. nov 2021

mile zienky, toto asi na fore nevyriesite,
len doma s tym svojim muzom, a cim skor tym lepsie, lebo to ste si mohli nechat urobit dieta od hocikoho ked ste vlastne same 🤷🏼‍♀️..
Myslim ze do urcitej miery ma take pocity vela zien, ale mozno skor ze menej chodi / robi co chce, nestretava sa tam casto, ale teda mat doma muza a mat z toho velke nic neni v poriadku

mamina0078
13. nov 2021

Necítim sa osamelo, muž chodí do roboty po robote sa mi venuje, ja tak isto mám sociálny život s kamoškami z detského ihriska, kolegyňami z práce, rodinou s ktorými sa počas dňa stretávam ale väčšinu dní si užívam čas s dieťaťom a nad osamelosťou nemám ani čas rozmýšľať. Rovnako aj s mužom z času na čas máme priestor len pre seba. A tak isto ako je nadomnou písané treba si sadnúť s mužom a vyriešiť, možno ani nevie aké pocity na materskej máš keď mu to nepovieš. My dokonca ešte pred dieťaťom sme sa bavili o tom ako si materstvo predstavujem a rovno som povedala, že chcem mať aj iný život ako skákanie okolo dieťaťa a byť zavretá len s dieťaťom a na základe toho sme si zariadili režim a našli spoločný kompromis aby som mala čas aj pre seba.

bikarbona
13. nov 2021

Juj, to musíš s mužom poriesit. Nam sa moj venuje. My sme este pred svadbou sa dohodli, že radsej trosku menej peňazí a viac casu na seba. Obcas su tyzdne, ked je dlho v praci a vtedy som kus ubita.

nafka0483
13. nov 2021

@slecnayersinia A tak isto vela pracoval aj predtym ako ste mali dieta? Ci vtedy netravil v praci cele dni, vikendy a neriesil pracu ked bol doma?
Zacal s tym az ked si nastupila na matersku?

slecnayersinia
autor
13. nov 2021

@nafka0483 pracoval obcas aj predtym, ale aspon obcas sa mi venoval a mali sme vecer spolocny program. po porode sa to zacalo postupne zhorsovat :(

erikak123
13. nov 2021

@slecnayersinia jediná rada je porozprávať sa s mužom a na rovinu a jasne mu povedať čo ťa trápi a čo by si chcela a možno ako by si si fungovanie predstavovala. Lebo muži nevedia čítať medzi riadkami ako my.

nafka0483
14. nov 2021

@slecnayersinia Tak urcite to chce rozhovor ze co sa stalo preco sa to zmenilo, preco nema zaujem travit cas s tebou a babom.

lenagawel
29. okt 2023

ahoj zmenilo sa nieco?