icon

Čo robíte bez deti?

lianka123
19. sep 2021

Caute baby. Co robite, ked date deti niekomu postrazit? Aj vy mate milion planov a nakoniec skoncite niekde medzi spankom, chladnickou prilepene na gauci? Dajte niake svoje postrehy. Dakujem

1katus1
19. sep 2021

@lianka123 nemám s kým nechať iné deti aby som mala čas pre seba . Tak jedine sedím samého lekára alebo som na úrade to sú jediné činnosti kedy som sama

panelacikova
19. sep 2021

@lianka123 robím to isté. posteľ, telka, oddych... ak mám viac času (cez prázdniny šlo aj o niekoľko dní, keď bola dcéra u babky), tak pravidelné prechádzky aj 2-hodinové po vonku. teraz mám už zase minimum času, ako začala škola... vlastne, žiaden 😀

lianka123
autor
19. sep 2021

@panelacikova ja som mala vikend a tolko veci som chcela robit a mam pocit, ze som to cele prekezala bezvladne 🙂 az mi je to blbe

srferreira
19. sep 2021

Ja nemam dat kam maleho. Cize moj ‘sama cas’ je ked som v gyme co je hodka denne (predtym ako ide manzel do prace), a po 20.00 ked maly spi. A to hej som na gauci, citam knihu, casopis, pokukam internet, a zaspim 😂

panelacikova
19. sep 2021

@lianka123 nemá ti byť čo. je to úplne normálne, že si konečne oddýchneš 🙂

panelacikova
19. sep 2021

@srferreira a kde ho dávaš, keď si hodinu mimo?

zuvelyn
19. sep 2021

ak nie som vonku s kamoškou alebo na nákupoch tak pracujem, zahradničím, čítam knihy, skladám puzzle, tvorím, stále v dome niečo vylepsujem a rekonstruujem, cvičím, chodím behať. A niekedy spím a pozeram seriál na netflixe. Ked som bez dieťata alebo keď dieťa spí nikdy nevarím ani sa nestarám o domácnosť, mám to tak od kedy sa narodil a je to veľmi oslobodzujúce mat ten čas pre seba samu.

srferreira
19. sep 2021

@panelacikova predtym ako ide manzel do prace. Stiham.

bajka16
19. sep 2021

@lianka123 snažíme sa s ich otcom si to užiť konečne sa porozprávať posrandovat pustíme si film lebo inak absolútne vôbec sa nemáme kedy venovať jeden druhému furt len deti celé dni 🤣 takže aj kľudne ostaneme doma na riti len aspoň sa porozprávať 🤷🏻‍♀️😆

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
natalala
19. sep 2021

@lianka123 vacsinou si spravime nejaky program s muzom, ideme cvicit, na “rande” a ked malu strazi manzel, tak sa venujem sebe (kadernik, kozmetika, cvicenie…) alebo teda ano niekedy si iba vychutnam, ze si v klude umyjem hlavu a spravim manikuru :D

vilma7
19. sep 2021

U nás sa to žiaľ nedá, deti sú stále so mnou, alebo ja v práci...
A čo by som robila? Vygruntovala byť od základov 🤪🤪🤪

kaktus87
19. sep 2021

Ja som na tom rovnako ako ty, tiež mi to bolo predtým blbé, ale už som si zvykla, že potrebujem aj lenosit

lianka123
autor
19. sep 2021

@srferreira aj ten gym je super, ja som si zriadila doma posilku, z 3dni som cvicila iba 1hodinu, vravim, ze mi je blbo zo seba

lianka123
autor
19. sep 2021

@vilma7 poupratovane mam 😉 len som si myslela, ze viac postiham. No hned ako som ich odovzdala ma zacalo nolet telo, zapalila som krb, cumela na netflix a spala

ivangeline
19. sep 2021

Pred babom som sla na prechadzku..za kamoskou pokecat..citala si knihu..spala..mala schodzku s psychologickou...doktori..film.. cas s manzelom.. upratovanie a robenie veci,ktore pri detoch idu tazsie...nic take extra ale zas plany su.. no maju cas.. :D

selest
19. sep 2021

Vacsinou upratujem a muz robi v zahrade. Alebo ideme na nakup handar lebo to sa so starsim neda. Mladsie dieta mi ale zatial nik nepostrazi.

kakawah
19. sep 2021

U nás to je rarita, že niekto stráži 5r.Ale nedávno krstna malej volala, že si ju vezme na celý deň a aj prespať, na noc. Ja samozrejme hneď plány 😂 čo budem robiť, no a nakoniec to presne tak dopadlo, že som celý deň v posteli ostala. Ako si po ňu prišla o 9.00,tak som od vtedy neriesila nic, len kuchyna- Spálňa a späť🔙 . Ale nelutujem, som v jednom kole. Už si pripadam ako ten škrečok v kolese. Takže som si perfekne
oddychla. Spánok, internet, pozrela som film, meditovala pri hudbe.

asia83
20. sep 2021

@lianka123 Oddychujem.

marianarem
20. sep 2021

@lianka123 Aj u mna to tak minule dopadlo 🙂 Ale aspon som zavolala kamoske. No vsak len tak lenosit, nemusiet na nic mysliet, o nikoho sa starat, to je asi to, co mama robi najmenej zo vsetkeho, tak preco nie 🙂

kate211
Autor odpoveď zmazal
veronnica080
20. sep 2021

No u nás je to tak, že keď si jedna alebo druhá babka malého vezme, tak ja zahrabem, upracem, čo treba a idem von. Zavolám kamarátke a vybehneme niekam do lesa, na prechádzku, potom káva niekde, keď prídem domov ešte buď kniha alebo pár slovíčok anglických si kuknem. Ako veľakrát mám chuť spať a nič nerobiť, ale toto mi je prednejšie.

lianka123
autor
20. sep 2021

@ptmt1011 poznam presne to iste

lianka123
autor
20. sep 2021

@kakawah presne. Ja som mala 3dnove plany a nic. Normalne ako prisrobovana ku gaucu

sarinka2012
20. sep 2021

@lianka123 Jasne že oddychujem, ved na to su dni bez deti 😀 teda teraz je to už jedno, dcera ma 9 a je samostatná jednotka, ráno vstáva ani o nej neviem, cez den možem skociť do obchodu, fitka a pod. a može ostat už chvílu sama, aj sa zabaví takže kebyže chcem tak aj knižku prečítam ale popravde nerobím to, lebo ked je doma tak sa jej venujem, ideme na výlet, do kina, muzea....ale ked bola menšia alebo ked je teraz s tatinom tak idem do fitka, do kina s priatelom, na veceru ci obed najlepšie do reštiky kam nechodia rodiny s detmi 😇 pričom inak vyhladávam len také ( ihrisko, kutik, detske menu....) alebo tam kam s nou nejdeme napr. na sushi, to jej nechutí , takže idem ked nie som s nou a samozrejme som veeelaaa oddychovala ked ju brali naši a uživala si postel, gauč a velakrat sa mi nikam ani ist nechcelo 😅

lianka123
autor
20. sep 2021

@veronnica080 ja aj pospim a zobudim sa bez energie tak nic. Uz deti mam doma a od rana som sa zas nezastavila

zuzi_ja
Odpoveď bola odstránená
beata_k
Odpoveď bola odstránená
lublijka
Autor odpoveď zmazal
lianka123
autor
21. sep 2021

@lublijka aspon ze sa donutis behat. No ja som teraz nastartovana, idem maleho uspat a sup na beziaci pas