Prilepená predkožka

lenkav9
22. mar 2021

Poradi mi niekto prosim, o chvilu 4 rocny syn ma predkozku prilepenu na jednej strane. Druha strana sa da stiahnut a jedna je doslova prilepena. Pouzivam slezovu mast ale nepomaha. Ma to sancu sa odlepit samo? Resp bez chirurgickeho zakroku. ( Nejde o zuzenie fimozu ale prilepenie).
Dakujem za postrehy

horia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cabby88
22. mar 2021

Moj takmer 4-rocny takisto presne..zatial nenatieram,nejak cakam ze sa to samo spravi 😬

simsalabim
22. mar 2021

@lenkav9 urcite ano. Moj synovec mal prilepenu predkozku a ked sa k nam do rodiny ako maly dostal, zapalilo sa mu to raz a manzel s nim siel na urologiu, po prelieceni mu to chceli stiahnut. Manzel odmietol - povedal, ze on si z detstva pamata, ze sa mu to v puberte uvolnilo same a ze sa malemu dietatu nema preco prekdozka da stiahnut. Urolog sa hneval, do papierok pre pediatricku napisal, ze "zakonny zastupca nespolupracuje"). Ale po rokoch na prehliadke tusim v 11. rokoch mu to pediatricka s jeho dovolenim skontrolovala a vsetko bolo OK. A jeho priatelka sa nestazuje... taka si to je OK. Podla mna - ak to nie je drasticky prilepene zo vstekych stran, sa to uvolni same.

lenkav9
autor
22. mar 2021

Dakujem vam vsetkym za postrehy, vidim, ze viaceri to maju rovnake tak to necham este tak a uvidime casom

marrya
2. jan 2024

Môj syn má skoro 8 a tiež to má prilepené na 1strane a tiež som.sa tým miestami stresovala ale dúfam a verím že sa mu to sťahovaním odlepi- uvoľní.