icon

Čo si myslíte o štvrtom dieťati?

daniela20676
13. mar 2024

Čakáme 4 dieta.Najstarsia má 16 rokov.Lem sa veľmi bojím ,že v dnešnej dobe mať 4 dieťa je ťažká vec.Aky je vaz názor na to.

Strana
z2
hopsas
14. mar 2024

@daniela20676 čo ja by som za.to dala...štvrté dieťa...si šťastná žena

candii
14. mar 2024

My máme 2 deti a stačí bohato. Nemáme na ďalšie jednak financie, jednak kapacitu a jednak už ani nervy a to nie sme starí, ja mám 32. Ďalšie si absolútne neviem predstaviť.. chcem sa plnohodnotne venovať každému a ďalšie dieťa by to skomplikovalo. Ale my nemáme rodinu, ktorá nám môže pomôcť a sme na tom s mužom sami. Čiže ďalšie dieťa nepripadá v žiadnom prípade do úvahy ani myšlienkovo. Ale to sme my. Niekto má 4 a viac detí, majú rodinu ochotnú pomôcť, maju na to priestor a financie tak Budiš. Neodsudzujem. Každý musí sam si to premyslieť a svoju situáciu prebrať aby tie deti mali aj plnohodnotný život

ramzesa
15. mar 2024

Keď zvládate 3, zvládnete aj 4. Tak rýchlo ten čas letí, že ani nebudeš vedieť, kedy boli maličkí. Však určite to aj teraz vidíš pri troch. A kým to 4. vyrastie a bude viac finančne náročné, tak tie staršie už budú niektoré aj dospelé. Neboj nič 😊. Držte sa!

0evita0
3. apr 2024

@daniela20676 Kaslat na nazor si tehotna a to je dar od boha ...Ak ste zvladly uzivit 3 deti tak uz zvladnete aj dalsie určite

Strana
z2