Čo vám vadí odkedy ste matky?
Dieťa na prechádzke s tatinom, nudim sa.
Mne konkrétne začal doslova vadiť hluk z vytunningoveho autá nášho suseda…ale nielen jeho, celkovo keď niekto pridá kotol 2metre od domu a potom ledva zbrzdí mi hlava nebere 🙈
Pred dietatom som to ani neregistrovala, nevenovala tomu pozornosť, ale teraz mám buď dobrý sluch vďaka pôrodu alebo ho pocujem, ako vchadza do dediny(my bývame na konci dediny)
Tak postazujte sa, mne to občas padne vhod sa “posťažovať” 😁
Mne vadia moje vlasy. Stále ich musím mať hore v drdole, inak mi strašne zavadzajú.
Mne vadí oveľa viac všetko, kde deti trpia. Neznesiem sa na to pozerat ani počúvať.
Mne začala vadiť práčka :D keďže berie takmer nonstop už len keď ju vidím a čo ma čaká tak ma chytá nevoľnosť :D
@sima1415 mne vadi ten rachot z práčky a sušičky, bozsky kľud keď to stichne 😅
Ja tŕpnem keď chodím na akékoľvek návštevy mimo domu s dieťaťom a tiež tie vlasy, najradšej by som si ich ostrihala úplne ale paradoxne mám po tehotenstve a pôrode vôbec najdlhšie vlasy ake som kedy mala, skoro po pás.. Ďalej skoro každý deň vysavam lebo mi vadí prach alebo omrvinky na zemi keďže mi dieta lozi a stvornozkuje.. Určite by sa ešte niečo našlo :D
Nemam cas na seba a ak ano,tak stale na ukor niecoho/niekoho.
Vadi mi ked dakdo zakasle, ako vazne hned prevraciam oci, ze bacily vsade. A na margo toho tuningu ja milujem hluk vyfuku aj hlasnu hudbu na subaci v aute mi ide dvere vytlacit, ale bez deti len ked si sama idem :D
Mne vadia omrvinky na zemi, bordel ,hluk
este som len tehotna, ale uz si na sebe vsimam, ze mi vadi, ked je nejaky vacsi hluk (sme na dedine, cize to nie je nic neobvykle). Ostava mi len verit, ze dieta bude po mne a nezobudi ho/ju ani tank :D
Mne vadí, fakt až bytostne to, ze niektoré ine matky sa cítia ako odborníčky na všetko 😅 kým som nebola matka nejako som to nevnímala..
Mne vadí odkedy som mama že keď prídeme k blízkym na návštevu tak všetci si všímajú len malého a ja som vzduch , vždy si pripadám iba ako doprovod malého ktorý ho donesie a ticho si odsedí celú návštevu a potom ho zas vezme domov keď sa ho všetci "nabažia" 🤦
Vadia mi ludia,ktori davaju zly priklad mojmu dietatu…
Ideme a pred nami babka so synom a obaja vajgel zahodia rovno na travu.Ludia prebiehajuci na cervenu(my so synom stojime),led pride navsteva a neumyje si ruky(bleeeh)aj po upozorneni kde je kupelka a ze maju uteraky nachystane extra😵💫ked niekto hadze spinu na zem, neumyje si ruky po wc(syn to vidi) v lete ked smrdia ludia!
iné deti ktoré 1.ubližujú môjmu synovi 2.sú nevychované 3.sú hlúpe 4.kombinácia
Ja som si na sebe vsimla, ze som vnutorne nervozna, ak moje dieta zacina chorlaviet😀
Este si to neuvedomujem, citim nervozitu, vnutorny nepokoj, neviem kvoli comu a potom si vsimnem, ze ma dieta zapchaty nos, alebo pokaslieva, alebo taha sople.
Neviem to popisat, ale proste najprv si vsimnem na sebe, ze mi nieco sialene vadi a az potom si uvedomim, ze mi dieta chorlaveje. Potom, ked uz okolo dietata skacem, som pokojna.
A este mi vadi, ked moj chlap povie decku, aby sa napriklad obulo a ono sa neobuje. Chlap to este 20x zopakuje a stale hlasnejsie a decko aj tak robi kotrlmece a sa vyskiera a sa neobuje. A nie som zuriva na dieta, ze neposlucha, ale ze chlap nezvoli inu strategiu.
niekedy si ja vadim sama sebe 😀
ale to snad asi vsetky.
no na otazku neviem moc odpovedat, lebo soms a and tym nikdy nezamyslala. teda jedna vec tu je. nemam taku slobodu, resp som nemala. teraz uz ej to lepsie,d cera bude mat 12r. chodi do skoly, yvdrzi doma aj chvilu sama, úripadne ju vezme niekde a ideme sppolu ( pobehat po obchdoch, k mame poklebetit, alebo aj ku kamoske ) a uz jej nemusim behat za zadkom.
urcite sa este nejake drobnosti najdu, co mi prekazaju v tom momente, ked sa stanu,a le nei ej to nic, co by som si fxovala v sebe, tak teraz an ne nepridem.
Mne vadia rozhovory o detských "prkotinach" na ihrisku s cudzími ženami, ktoré sa rady prihovárajú ...
Nevyziadane rady
Mne všetko. Cítim sa ako keby som mala PMS celý mesiac 😆😆😅. V lete to je lepšie keď sa dá ísť von je dlho vidno ale v zime mam náladu pod psa.
Chvalenie sa detmi, ktore maju viac, kruzkov, lepsiu skolu, neskor zamestnanie.Teraz mam starsie kolegyne, ktore maju deti 20, 30 plus a cely den rozpravaju o svojich dospelych detoch
Vadi mi, ze mam malo casu a tolko by som toho tuzila stihnut...😁
materinsky plural, zdrobneniny na absolutne vsetko a fajciaci rodicia nad kocikom, pripadne pri detoch - to by boli take najvacsie vychytavky

Ze som taka ufrflana a furt ma nieco boli. V zivote som na tom takto nebola pred dietatom
Vadi mi akykolvek zvuk
Milujem ticho
Motorky🙄🙄🙄 sanitky mi nevadia ale tie vyturovane motory by som kladivom rozbila 😅
televízor.. 😁 paradoxne mam doma 4 ale na vsetky iba sada prach.. vecer si zvyknem pustit dokumenty nemoze byt nic akcne, ziadne bitky, horory, strielanie, len dokument na viasat (je jedno o com len nech cely cas rozpravaju jednym tonom a nech nie.su reklamy ...uz som takto videla surikaty 256krat, takisto putovanie slonov a mnoho mnoho dalsich 😆😆😆)
vadi mi este vysavac.. vzdy radsej pozametam pracne ako vytahovat a pustat tu masinu.
Psy ktore z nicoho nic zacnu len tak stekat. A motorky 😡
Môj muž 🤪
Vadi mi ze stale okolo niekoho beham, riesim, poskakujem, cistim, a nemam cas na to aby som sa venovala sebe - konkretne by som mala cvicit.... ale teda najdem si vzdy nejaku zamienku preco dnes nie... ja ani neviem ci je to lenivost, unava alebo proste na to kaslem... trapi ma to lebo mam +20kg od cias ked som sa vydavala a teda viem ze je to moja vina, papkat lubim a pracu mam sedavu.
Neviem, ci je to materstvom alebo vekom, ale mme vadi hrozne vela veci, ale vo vacsine pripadoch sa snazim si kusnut do jazyka a predychat pohorsenie, inak by sa so mnou nedalo zit 🙂

*Preto otazka odkedy ste matky, lebo trávim omnoho viac času doma, tak vnímam okolie omnoho inak na materskej, ako keď som chldila pravidelne do práce.