Čo vám vadí odkedy ste matky?
Dieťa na prechádzke s tatinom, nudim sa.
Mne konkrétne začal doslova vadiť hluk z vytunningoveho autá nášho suseda…ale nielen jeho, celkovo keď niekto pridá kotol 2metre od domu a potom ledva zbrzdí mi hlava nebere 🙈
Pred dietatom som to ani neregistrovala, nevenovala tomu pozornosť, ale teraz mám buď dobrý sluch vďaka pôrodu alebo ho pocujem, ako vchadza do dediny(my bývame na konci dediny)
Tak postazujte sa, mne to občas padne vhod sa “posťažovať” 😁
Vadi mi roomba, ked nam vysava spodok 40 min, ale paradoxne vysavanie s klasickym vysavacom mi nevadi a dokonca je to super zvuk, lebo vtedy nepocukrm ziadne mamiiiii. Co uplne neznasam je, ked v sobotu alebo nedelu sa prcek zobudi rano a chlap zadre, ze on je unavenucky z celeho tyzdna a musi si pospat...
Potom mi vadi suseda, ktora v lete kazdy jeden den vysla na obed na terasu a vrieskala po mackach a mne tam spalo decko. Dalej neznasam motorky, lebo robia rachot...
Otázky, či kojím 😁 a tiež matky čo svoje kozy všade vystavujú, lebo je to prirodzene. Všetci sú na to zvedaví
Mne vadia moje deti 🙈😂 Ale nie, žartujem. Milujem ich, ale vadí mi, že už ani nepočujem hlasy vo vlastnej hlave, iba samé "Mami toto, mami hento, mama, mama, mama...." A že jednu činnosť robím na etapy, lebo stále ma vyrušia.
@catherinah presne toto aj ja! Utrpenie detičiek. Akože vždy ma to bolelo keď som niečo pozerala, ale teraz to už ani pozerať nemôžem.
@guiseppinka čo ti na tom vadi? Lebo si ju chcem kúpiť na Vianoce...je to otravný zvuk?
@catherinah presne, neskutocne som scitlivela, nedavam utrpenie deti, nerozumiem rodicom, ktori tyraju vlastne alebo zverene deti, piju a facia im do tvare, biju ich, zneuzivaju, celkovo zlo a nasilie, ludsku hlupost a obmedzenost, vyvolava to vo mne az agresiu…
@bluka2 najvacsi bordel mame pod stolom, stolicky su tazke, treba ich vylozit a spratat, aby tam mohla povysavat. Cize skor toto mi vadi, tie veci okolo toho. A to, ze mame velky spodok a vysava 40 min... S klasickym to mam menej roboty, lebo vysuniem stolicky, povysavam, zasuniem a mam to za 10 min povysavane... Ale inak ucel splni, vysava super, kupu nelutujem... Prioritne bola kupena kvoli strednej, aby sme v lete.raz dva povysavali piesok pred terasovymi dverami...
@catherinah Na toto som bola stále citlivá, ale teraz som ešte viac. Sestra mi ukázala po pôrode jednu mamičku na IG, ktorá mala dievčatko so zvláštnou diagnózou, veľmi skoro aj zomrelo. Tá maminka dávala tak krásne fotky toho dieťatka (pritom žiaľ to bola diagnóza, kde dieťatko nevyzerá veľmi oku lahodiaco). Vždy plačem keď mi to na IG vyskočí. A zároveň mi to pripadá tak nefér, že čím som si ja zaslúžila zdravé deti a niekto nie 😔
Mne vadia hračky čo zbytočne vydávajú nejaký zvuk. 😂 Máme ich pomenej, aleeeee.... 😖😀
Čím som staršia tým viac vecí prehliadam a nejako sa nad nimi nepozastavujem.
Ale svokrine reči niekedy nejde prehltnúť. Neznášam keď začne horekovať, achkať, jajkať, hysterčiť. Chodí jak chodiaca katastrofa. 🤦♀️😀
V tom momente radšej odchádzam. 😀
Mne vadí keď sa s deťmi vonku na niečom dohadujeme a niekto cudzí sa do toho ozve a ešte sa tvári ako mi strašne pomáha. Pritom s deťmi sa vieme vždy dohodnúť, len to nie je za sekundu.
mne vadi hluk, hlavne ked pridu deti zo skoly ako zdivocele, vecne omrvinky, ze poriadok nevydrzi ani 10 min, vadia mi matky tlaciace kocik a zaroven cigareta v hube, vadi mi, ze nemam tolko casu na seba a svoje zaluby, vadia mi mega aktivne matky v skole, kaslik a soplik v skolke, ktory pocujem este pred dverami, vadi mi dnesna volna ne/vychova deti, vadi mi zly priklad pre moje deti, ked sa niekto nepozdravi, nepodakuje, nadava na ulici, ide na cervenu, vadia mi cudzi ludia, ktori sa mojho dietata na ulici pytaju, ci s nimi pojde a potom zjape po celu cestu domov a sem tam mi vadia susedia :D inak som celkom spokojna zena :D
Dedinský rozhlas, na uliciach je kazdych par metrov, hucí kazdy bozi den doobeda 2-3x, niekedy aj poobede, pocas leta ked su pootvarane okna to deti vyrusuje v poobednom spánku,je hned pred skolkou.. doma mi to tiez lezie na nervy, mame ho pred domom na stĺpe.... chudaci ti co robia nočné a spia cez den...
Vadí mi to, že si musím plánovať ešte aj blbú cestu do potravín a prispôsobiť to dcére a vadí mi aj to, že ľudia úplne očividne gúľajú očami a odsudzujú ma za to, že nedojčím, pritom je to moja osobná vec.
@prasiatko30 toto si vystihla 👏 materinský plurál je #1 tlak mi stúpa, keď to počujem 🤯
@lenkike - prdikujeme, vrackame, papkame zemiačičky a uz dlho sme nekakali 😂😂😂
Svokra 🤦 odkedy som mama, dostávam furt nejaké scestné rady , vyslovene mi lezie na nervy...
Mňa dostávaju okrem spominaneho materského pluralu do vývrtky aj: snažilky, tehuľky, mamuľky... A do kolien som šla minulý týždeň u pediatra keď sa dve mamuľky rozprávali aké sú ony nosnice ( rozumej nosia svoje detu) a kvasnice ( kvaskuju).. 😉 ja proste nemôžem... Keď počujem tieto pojmy nožík vo vrecku sa otvara😂🤦♀️🤷♀️
Mne ani nie že vadí, skôr mi robí zle pohľad na dieťa s vyvesenými rukami dohora, ktoré rodič "učí“ chodiť. 😳
Mne vadia hotely, čo neakceptujú deti. Vlastne to chápem, ale vždy ma to na****, keď po hodine som našla hotel tam kde chcem, ktorý sa mi páči a potom si prečítam toto v podmienkach 🤯😀
@prasiatko30 prosím, nemuč má, ja toto nemôžem počúvať 🙉😬😱
Mne začal vadiť môj chlap 😀
@evaachesa ja som tak tiež chodila s malou lebo inak revala. To muselo byť pohoršených mamičiek 😀
Mne zavali vadiť chodníky a obrubniky. Ľutujem vozičkárov, majú to naozaj ťažké! Začali mi vadiť šoféri, obzvlášť kuriér, ktorí chodia po obytnej zóne ako blázni. Vadia mi ,,lepiči" šoféri, ktorí sa mi lepia na zadok aj keď nechodím predpisovo, napriek tomu - mam v aute deti a vyfackala by som takého šoféra. . .
Vadia mi kosačky v čase od 12:00 do 15:00 😆, poštárka ktorá vždy zákonite zazvoní v čase, keď konečne uspim dieťa. A ešte par kg navyše, ktoré sa mi nechce zhodiť po pôrode....

Urcite cigaretovy dym, strasne nieco 🤢