Desí vás predstava ďalšieho dieťaťa?
Ja som bola niekedy mamičkovsky typ čas s deťmi som si užívala ale teraz prežívam muky. Som stále sama na ne rodina nepomôže len kritizuje nepomôžu len nadávky čo je všetko zle, že naco mi boli deti čo len ako biznis, keď sa nechcem starať. Pritom mi nikto nepomáha. Cítim sa sama a nanič. Deti sú zle nepočúvajú vkuse bordel a krik nech robím čo robím.
@anonym_d1f56e akože nerob tu z nej niekoho, koho manžel drží len doma pri deťoch. Normálne si ide sadnúť aj s kamarátkami a ja som pri deťoch.
@pr85 to bol joke.
@anonym_d1f56e Akoze ja jej rozumiem. Len nerozumiem tomu nacasovaniu. Ja mam HO a dve male deti a urcite by som vtedy nesla do obchodu a nenechala muza pri nich. Ved nech ide na "nakup" cez vikend. To si tiez oddychne 😁
@beata_k chodí nakupovať vždy štvrtky. Od vtedy platí nový leták. Tak preto cez týždeň.
ďalšie už nechcem. Z toho dôvodu, že manžel má iba nočné a ja robím len ráno kým je syn v škole. Po práci idem do družiny a som s ním až do večera sama. Prať, variť, upratovať, riady, úlohy, nákupy... všetko ja. "spraviť" dieťa je jednoduché ale starať sa a vychovať je iné (nehovoriac ešte o domácnosti a nejakom čase aj pre seba - ten nepoznám) jedna babka pomaly pred 80tkou a druhí ešte pracujú a tam moc záujmu o pomoc nie je..
@bavlnka92 preco je vsetko na tebe? Ved aj po nocnej sa da nieco doma spravit. Bezne chodia zeny na nocne a do.a funguju. Ves neprespi zvysny cas. Mkze oprat povysavat kupelku vycistit nakupit nieco jednosuchsie uvarit. A urdire nema 30 nocnych do mesiaca. Moze aj on nieco spravit
@majlo1234 Ani chlap to nemá najľahšie. Predstav si byť na HO a doma a reálne pracovať, zatiaľ co ti reve syn (vypluva stále cumel) a mala 2,5 ročná ti behá po byte a musím jej pustiť rozprávku vTV, aby sa skludnila. Žena zatiaľ nakupuje nám a svojej mame veci v supermarkete, resp. nie o vybavuje.
@pr85 no nakup si ozaj najlepsie vybavite mimo tvoj pracovny cas. Nepoviem, ked zena potrebuje k lekarovi, na urady, je super ze vies postrazit decka bez toho, ab si musel brat dovolenku. Ale plakat kvoli tomu, ze tebw doma deti revu za chrbtom, lebo manzelka sla do kauflandu na stvrtkove akcie v strede pracovneho dna…nech berie deti so sebou alebo ide po tvojej praci

@pr85 A co je na tom Kauflande take zazracne, ze nemozete objednat, ale radsej budes pocas HO riesit dve male deti?
@beata_k Žena presne vie, čo chce kúpiť, ona varí. Vie to rýchlo kupit. Keď nakupujem ja, mám všetko oscreeshotovane z letáka v messengeri, aby som vedel, čo potrebuje. A mne to aj ďalšie trvá, prípadne 1-2 položky v tom Kauflande ani nenájdem.