Deti v mladom veku a čo potom?
Ahojte. Zaujíma ma váš názor. Akurát mi tu vyskočila diskusia o starnutí. Tak pridám aj ja moje súčasné myšlienky.. som 25ročná mladá žena, mám tri deti (3ročné a 1.5 roč. dvojičky). Je to náročné, boríme sa chorobami ako sú nekonečné sople, atď atď, viete 😂 a tak si niekedy poviem že, och, už nech máte aspoň 10r. Na druhej strane.. (keďže dvojky sú fakt že antikoncepcia, ďalšie deti už neplanujeme) tak mi tak napadá, že reálne keď budú mať 12+ budú predsa už viac samostatní, čiže budem pre nich divná, trápna mama (obrazne s nadsázkou) .. tak neviem či mi ako dospelej žene nebude smutno za tým.. chápete.. príklad.. moja mamina mala v 20ke môjho brata, mňa v 25ke a keď mala 36 mala našu sestru (teraz sestra 14, mama 50).. ona ju veľmi chcela, že keď my budeme veľkí, bude mať aspoň sestru.. ja to však tak nechcem, ako píšem, dvojičky sú fakt mega, na všetko .. neviem si predstaviť dieťa neskôr, ale poznám fakt ohromne veľa žien čo majú v 40ke ďalšie bábo.. ja sa teším skôr na to že budem mať čas na seba, knihy, ísť kedy chcem kam.chcem bez detí.. ale celkovo sa toho aj desím, že s mužom nás už akosi nebude nič spájať (zasa to bertw s nadhľadom, veľa manželstiev končí práve na odrastenych deťoch )….. preto sa pýtam skúsených žien tu, že či vám vyhovuje buď mať dieťa po veľkých deťoch alebo si užívate že su už veľkí, alebo ste sa naopak rozviedli ako som dala príklad... nepozerám dopredu takto, ak by sa do toho chcel niekto obuť , chcem len skúsenosti 😊 vdakaaa