icon

Dieťa počas štúdia medicíny

18. jún 2025

Dobry den. Mali ste dieta pocas studua mediciny? Popripade poznate niekoho? Idealne z kosic.

colsami
18. jún 2025

Ano poznam a ano z Kosic.

jaskolka
18. jún 2025

Jasné,moja doktorka na ambulancii,kde som robila,mala prvé dieťa už počas štúdia,je z Košíc

laurinka27
18. jún 2025

Tiež poznám.

mogaa
18. jún 2025

Ta jednoznačne treba mať podporu rodiny...pokiaľ nemáš podporu rodiny a manžela, tak to zvládneš iba ťažko....

autor
18. jún 2025
@laurinka27

Tiež poznám.

@colsami
@jaskolka
@laurinka27 v ktorom rocniku mali? Uz dostudovali alebo este studuju?

colsami
18. jún 2025

Dostudovala. Dva roky navyse kedze musela podla tehotenstva vynechavat/dorabat cvika, nuz ale dieta jej vychovavala svokra tie dva roky. Manzel velky pan podnikatel, tak nebola nudza s prezitim a ked svokra nemohla, tak s opatrovatelkami.

procrastique
18. jún 2025

Nie je to až také raritné... Väčšinou sa takto pošťastí skôr vo vyšších ročníkoch.

jaskolka
18. jún 2025

Mala dcéru v štvrtom ročníku, doštudovala s podporou rodiny.

katusik456
18. jún 2025

Tiež poznám jednu, ďalší rok by mala končiť školu popri bábätku, výrazne ale pomáha rodina a majú opatrovateľku myslím

elzu
18. jún 2025

Ano, znam- sebe- otehotnela jsem ve 4.rocniku, porodila v patem, dostudovala ve stejnem roce jako moje skupina, byla jsem na 1.LF 😉 bylo to narocne, ale da se to, pokud mas podporu okoli…

janickadr
18. jún 2025

Moja dcera mala 3 mesiace, ked som nastupila na medicinu. prve roky som mala upraveny rozvrh, chodila som do skoly len 2 dni v tyzdni, len cvicenia, ziadne prednasky..., studoval aj manzel (inu VS), mali sme stipendia, byvali u rodicov, ti vsak pracovali, takze to bolo celkom vesele. Ja som studovala v meste, kde som byvala, vo vyssom rocniku mali niektore dievcata deti, a ked byvali na internate, deti mali doma a starali sa pribuzni. Takto by som to ja "nedala"...

sisska96
18. jún 2025

Za mňa buď skola alebo dieťa

carduelis
18. jún 2025
@janickadr

Moja dcera mala 3 mesiace, ked som nastupila na medicinu. prve roky som mala upraveny rozvrh, chodila som do skoly len 2 dni v tyzdni, len cvicenia, ziadne prednasky..., studoval aj manzel (inu VS), mali sme stipendia, byvali u rodicov, ti vsak pracovali, takze to bolo celkom vesele. Ja som studovala v meste, kde som byvala, vo vyssom rocniku mali niektore dievcata deti, a ked byvali na internate, deti mali doma a starali sa pribuzni. Takto by som to ja "nedala"...

@janickadr pred kolkymi rokmi to bolo? Teraz sa uz dochadzka na prednasky vyzaduje asi doslednejsie

laurinka27
18. jún 2025
@carduelis

@janickadr pred kolkymi rokmi to bolo? Teraz sa uz dochadzka na prednasky vyzaduje asi doslednejsie

@carduelis Len niektore prednasky su povinne, niektore nie, alebo je povinná prítomnost napr. 70%. Ale da sa to obist, staci dat svoj ISIC spoluziakovi, ktory ide na prednasku a pipne ta. Ale aj tak su povinne cvika minimalne 3-4x v tyzdni.

kiki68
18. jún 2025

Keby to bolo take raritne, tak Med Uni Wien nema vlastnu skolku v areali Uni

autor
18. jún 2025
@kiki68

Keby to bolo take raritne, tak Med Uni Wien nema vlastnu skolku v areali Uni

@kiki68 no len v kosiciach z 250 ludi nepoznam nikoho

vikpen
19. jún 2025

Tak to vás všetkých obidvujem, pre mňa je mať dieťa zahul aj počas materskej, nie to ešte počas medicíny 😄

jolie208
19. jún 2025

Áno aj na poznám. Kamarátka o ročník vyššie, babo sa jej narodilo v 5. ročniku. Skončila s červeným diplomom, všetko sa dá keď sa chce 🙂

janickadr
20. jún 2025
@carduelis

@carduelis Bolo to davno 😅 Vtedy ziadne prednasky povinne neboli... 😀

katulienkax
20. jún 2025
@vikpen

Tak to vás všetkých obidvujem, pre mňa je mať dieťa zahul aj počas materskej, nie to ešte počas medicíny 😄

@vikpen nemusis ich obdivovat, sak o dieta sa im starala okolita rodina, len nie vlastna studujuca matka 😉

colsami
20. jún 2025
@katulienkax

@vikpen nemusis ich obdivovat, sak o dieta sa im starala okolita rodina, len nie vlastna studujuca matka 😉

@katulienkax presne tak. Pred 3 rokmi tak mala kamoska dieta ked koncila chemicku, denne studium, posledny rocnik. Tazka skola. Cela rodina sa striedala, cez manzela, surodencov a starych rodicov (byvali v jednom dome) a sa o dieta starala vo dne a v noci, nech moze dostudovat. Ona dieta videla realne raz za par hodin, ked jej ho doniesli na dojcenie. Realne, nadojcit a brali dieta. Ak niekoho obdivujem, tak tu rodinu naokolo 👍

autor
20. jún 2025
@katulienkax

@katulienkax aj taku nejaku poznas ci si len domyslas? Lebo ja poznam aj mamicky na materskej ktore maju vecne decko u babky

katulienkax
20. jún 2025

Nemáš šancu doštudovať keď nebudeš mat veľkú pomoc bez okolia, či už manželovu alebo starých rodičov. Medicína nie je ekonomická fakulta, kde dávajú diplom zadarmo našim skvelým politikom

autor
20. jún 2025
@katulienkax

Nemáš šancu doštudovať keď nebudeš mat veľkú pomoc bez okolia, či už manželovu alebo starých rodičov. Medicína nie je ekonomická fakulta, kde dávajú diplom zadarmo našim skvelým politikom

@katulienkax odkedy manzel pomaha? Ved je to aj jeho dieta. Studovala si medicinu?

lienka.7
20. jún 2025

@ano, moja teta mala dokonca 2😁 si robila srandu, ze pri pôrode bude mať prinajhoršom spolužiakov 🤣 a následne mala ďalšie 2...rodina pomáhala ako sa dalo

lalala94
20. jún 2025

Nepoznám síce lekárku, ale zubárku, ktorá takto v Košiciach vyštudovala zubné lekárstvo. Otehotnela myslím vo 4. ročníku. Pomáhali babky z oboch strán a mali aj opatrovateľku. Len s manželom by to nedali.