Druhé dieťa
Ahojte , len nedávno som prišla na to že čakám druhé bábätko . Chcela by som sa spýtať robili ste všetko normálne s prvým dieťatkom aj keď ste mali druhé v brušku . Nedá sa mi obmedzovať činnosť s malou keďže chlap chodí na turnusy a som sama na ňu takže je bežne že ju musím zobrať na ruky alebo preniesť . Mala ma 13.5 kg nepociťujem že by ma niečo bolelo . Je pravda že ma pichá v podbrušku ale to si pamätám že ma aj pri prvej pichalo na začiatku . Ďakujem za odpovede 🙂
Ahoj, ja som syna už nedvíhala akonáhle som zistila že som tehu, vysvetlila som mu že mám bábo v brušku a on je ťažký, hneď pochopil nerobil problém 😊 mal 15 kíl
@kris_tin257 Mne sa nedá Nedvihat aj do stoličky ju musím posadiť aj do kočíka dať a sama som na ňu väčšinu času takže sa mi nedá úplne prestať s ňou manipulovať .
Ja som 4 dni po termine porodu a bezne zdvihnem 16 kiloveho ked treba. Ale mam zdrave tehotenstvo 🙂 cize som sa celu dobu nemusela obmedzovat v nicom.
Gratulujem🙂 Môžeš úplne v pohode a vlastne, ani nemáš nejak extra na výber zrejme🙂 A koľko má malinká?🙂 Viem, že si napísala kilogramy, ale stále môže mať koľkoľvek, nemusí to sedieť presne tabuľkovo :D
Som 41tt a mam 13.5kg maleho 14mesacneho. Od zaciatku ho stale zdviham, doteraz. Uplne v pohode
Syn mal rok, keď som čakala ďalšie a vážil asi 14 kíl. Normálne som ho zdvihla, keď bolo treba,tehotenstvo bolo v poriadku, nemala som problémy
Ale ja som sa snažila ho učiť, aby trebárs na výmenu plienky a prezliekanie sam si vyliezol na gauč,mame aj sprchovací kút, čiže do sprchy mi vošiel sam, nedvíhala som ho do vane,po schodoch sa snažil chodiť sám, keď sa chcel maznat, tak som si sadla a vtedy sa pritulil.
No a keď so ho už musela dvíhať, tak som sa snažila nenapinat brucho, čo najviac byť uvoľnená.
Ku koncu tie posledne týždne sme už boli u svokry, takže s veľkým bruchom už som sa nemusela až tak trápiť, keďže veľkú časť starostlivosti vtedy prebrala svokra (prebalovala, obliekala, kupala ho)
@luss121 ok neviem aká stará je dcéra, môj syn mal 3 roky čiže do stoličky išiel sám a kočík sme už nepoužívali čiže to išlo nedvíhať ho 🤷 jedine do vane a z vane som ho naučila a pridrziavala aby sa nesmykol
@kris_tin257 dcéra bude mať dva roky . Do stoličky ešte nevie ísť sama keďže to je ta vysoká stolička a kočík musíme používať ešte lebo hocikedy zastane a ďalej by sa nepohla a mohla by som ju na rukách vláčiť potom tak to radšej zoberiem kočík .

Blahozelam.
Pokial nie su nejake problemy, tak ano samozrejme.