Nemám pocit, že stimulujem - IVF

snazilkaxy
1. okt 2023

Ahojte žienky, v stredu ma pravdepodobne čaká odber vajíčok, ešte zajtra pri kontrole sa asi rozhodne. V piatok, keď som bola na sone mi povedali, že už mám dva na prasknutie, ale bolo tam aj veľa ďalších menších. Povedali, že budem mať tlaky v podbrušku atď...včera som robila bežné upratovanie, čiže som povysavala a utrela prach...potom som mala dosť bolesti, pichalo má v oblasti vaječníka a vravím si, že to je asi to o čom mu hovorila. No dnes nepociťujem vôbec nič, akoby mi všetko prasklo a nemám tam nič...žiadna bolesť, žiadne tlaky...len výtok...myslíte, že som si včerajším vysavanim mohla až takto uškodiť alebo je to normálne a nie je možné aby všetko popraskalo?

gejb
1. okt 2023

@snazilkaxy vajíčka prasknu vtedy keď sú dozrete. V CAR by neriskovali to, že by to zmeškali a nemali čo odoberať... mne sa zdá ze som počas stimulácie (už to bolo davnejsie) mala aj lieky ktoré tomu zabranovali.

snazilkaxy
autor
1. okt 2023

@gejb ja nič také neuzivam, teda neviem, picham si Diphereline a Meriofert, viem, že Meriofert je práve na ten rast, ale Diphereline netuším...takže myslíš, že som si nemohla včera uškodiť?

veselo_neveselo
1. okt 2023

@snazilkaxy ten Diphereline je tusim na to, aby ovulacia neprebehla, takze sa nemusis bat.. Vysavanim si si urcite neuskodila. Drzim palce.

katka_kh
1. okt 2023

Presne tak, Diphereline zabranuje ovulacii, ak sa rozhodne zajtra, tak pravdepodobne ti daju pichnut Ovitrelle alebo nieco podobne, co spusti oculaciu, aby bol v stredu odber. Neboj sa, urcite su folikuly ok 👌🏻 Drzim palce.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre