Dve deti, keď je jedno náročné
Skúsili by ste druhé bábätko ak je prvé ( už batoľa) veľmi aktívne, neposedne,je to s ním proste náročné. Bojím sa napr toho že ma kopne pri prebaľovani do bruška a podobne.
Ake máte skúsenosti? Ukľudnili sa časom? Ako zvládli príchod súrodenca? Samozrejme nebude odstavené na druhú koľaj ale má takú povahu že keď nemá to čo chce do chvíľky tak sa hodí o zem, kričí,plače,ubližuje mne alebo sebe
Tak premýšľam či sa to bude dať zvládnuť..
@drahomirrra toje pravda, kazda chce mat dve tgri deti a ptoom sa ich rychlo zbavit..ja mam jedinacika/dovody nechcem rozoberat/ ale za seba m usim pvedat ze tenkto ma jedno sa mu ovela viac venuje ako ked ma dve...lebo kto ma dve tak sa z ahraju spolu ale to je v setko na debatu, samozrejme je to pre deti dobre ze je ich viac..ale nech mi nikto nehovori ze niekto sa dokaze venovat vaic ako ten rodic co m ma len jedno
@elmivelmi moja rec, co je to narocne?presne si vystihla narocne je mat postihnute dieta , tieto tu co zas dramatizuju prsote maju hyperaktvine deti ci ako sa im to teraz velice hovori pritom proste take detti boli aj budu vzdy, niektori sa zahraju sami, niektori musia b yt stale stredobod pozorosti atd atd..ale urcite to neni narocne
@pipistrel13 ahoj,a co vam neurologicka poradila pri aktivnom mozgu dietata?
@liliana8 ahoj,nic take
nemohla blikajuce hracky,pc a mobil (co nebol problem,lebo nepouzova dodnes),tv max hodinu denne (rozdelene) a pravidelny spanok