Intímne problémy

12. júl 2022

Ahojte. Mám taký problém že od pôrodu nemám chuť na sex. Teda mám ale nie často. Problém môže byť aj v tom že samotný pôrod bol pre mňa traumou. Na maličkého som sa tešila ale pôrod trval 19 hodín a pre mňa bol ťažký. Synček bude mať 5 rokov a vlastne ďalším problémom je že partner nemá zábrany a je mu jedno že či sa synček bude pozerať na nás. ( Nespí cez deň už a teraz ho máme doma ) a ja dieťa kvôli sexu "neodložím" . Stačí sekunda a hocičo sa môže stať. Nenávidím jeho reči typu že či sa môže mamka s ním pohrať. A ďalší problém je že sa partner prestal o seba starať. Do sprchy mu musím pripomínať že treba ísť a mne sa to nie len že hnusí keď chce sex a hygiena 0 bodov ale mám potom pálenie aj keď ja sama sa osprchujem aj po tom. Ako by ste to riešili vy? Ďakujem.

pininka1
12. júl 2022

No tazko radit, hygiena by vadila aj mne, ale aj to co si napisala,ze neodlozis dieta kvoli sexu. Nie preto by ste mali byt sami, ale preto ze ste aj partneri, nie len rodicia a intimita je velmi dolezita. Syn ma 5 rokov, nie 5 mesiacov.

zuzzinka
12. júl 2022

A vy nesexujete vecer, ked dieta spi?

katkami123
12. júl 2022

Ale dieťa ma už 5 rokov, nie si iba matka, ale aj manželka. To, ze sa o seba muž prestal starať vidím aj ako možnú frustráciu z jeho strany. Vysvetli mu, ze večer sprcha a urobte si čas aj pre seba. Aby si jedného dňa neplakala, keď ho nebudeš už zaujimat vôbec a nájde to inde. V dnešnej dobe veľmi Častá vec.

pribinak
12. júl 2022

Však ho nikam odkladať nemusíš. Večer ho das normálne spat a máte priestor pre seba.
Si nielen mama, ale aj manželka.
S tou hygienou mu to otvorené povedz. To by vadilo asi každej zene

nika11103
12. júl 2022

Keby si napísala že si 5 mesiacov po pôrode ale 5 rokov ? To už bude nejaký väčší problém , tu hygienu muža samozrejme nekomentujem ale keď nechceš , aby si našiel nejakú bokovku , radšej sa skus o tom probléme svojom s niekym porozprávať . Myslím to úplne v dobrom nie v zlom , alw poznám okolo seba prípady , kedy nevera začala presne kvôli tomuto …

nika11103
12. júl 2022

A hlavne predsa si neviem predstaviť že 5 ročne dieťa nespustíš ako píšeš “na sekundu” z dohľadu ? Veď to nie je už batoľa čo naozaj musíš byt stále v strehu , 5 ročný sa musí zahrať sám , musí už aspoň trosku vedieť čo smie čo nesmie na čo dávať pozor ….nehovorím že ho zavri v izbe na pól dňa samého , ale chápeš …

katkami123
12. júl 2022

@nika11103
Ja som tiež vnímala 3-ročnú ako bábätko, pokým realne neprišli bábätka a vtedy som si uvedomila aké samostatne dieťa už mám. Teraz ma 4 roky a vyjadit sa o nej, ze ju na sekundu nemôžem nechať samu mi príde smiešne. Skôr autorka má výhovorku, prečo nie.

nika11103
12. júl 2022

@katkami123 presne to mi napadlo . Veď to sú už veľké deti ako im povieme keď ich chceme pochváliť no nie ? Samozrejme že hodime na nich očkom venujeme sa ale vieme si pri nich už porobiť veci , nechať ich sa pohrať , ale nespustiť ich “na sekundu” z oči … tak to nie.

syslik81
12. júl 2022

tak nabuduce az manzel zacne povedz ze ulozis maleho spat a on nech sa medzitym ide umyt ..alebo skocte do sprchy spolocne-maly to chvilu bez teba prezije ... pripadne ho dajte na vikend starkym a spravte si romanticky vikend ... alebo ak uz ani tak ani onak mu narovinu povdz zlato vonku je teplo potis sa a zacinas smrdiet ..sup sup do sprchy nech si ta uzijem ;)

jaskolka
12. júl 2022

Tak hygiena je jedna vec, to by vadilo aj mne, normálne by som mužovi povedala, drahy, ideš sam do sprchy, alebo pôjdem s tebou aj ja?
No ale druhu vec už chápem menej. Píšeš, že od pôrodu nemáš na sex chuť a, syn už má 5 rokov. To už skutočne nie je ok, nezabúdaj, že si aj partnerka, nie iba matka.
A ako"neodlozit kvôli sexu "? Veď dieťa chodí večer hádam spať, v čom je problém potom? Normálne sprcha, možno trochu vínka kvôli atmosfére a...