icon

Ja a piaty člen rodiny

bejkidielko
22. apr 2021

Baby poradte...
Mam chlapca 3,5 rocneho a 1,5 rocneho. Mladai beha je šikovný uci sa rozprávať... Stale myslím nad tretim bábätkom. Zacalo mi chýbat babatkovske obdobie.
Nenudim sa to neni z nudy, robim asiatwntku na par hodin denne, plus maly domácnosť kvaskujem dom zaujmy rodina atd atd... Ale aj tak raz rozmýšľam, ze mat tretie. By bolo super, financne ame ok. Klopklop dom mame miesto tiež.. A potom zmena nalady
. Nechcem tretie kolko toho budem mat xo. Ked nebude spávať co ked sa nebudem venovatsrihat prvemu... Aj vy ate sa bili z pocitmi? Ako ste to vyriešili? Ďakujem za vaa nazor a ospravedlňujem sa za chyby

kacena4
22. apr 2021

ja som mala deti po roku a potom aj dalsie 🙂 ak sa na to citis chod do toho, ved dieta je pozehnanie

zuvelyn
22. apr 2021

Hlavne to rieš s mužom, ma na rozhodovaní 50% podiel, on sa bude o vás starať a nie zeny z modrého koníka co aj by aj 5 deti do dvojizbaku natlačili.

veroonikadan
22. apr 2021

polovicka si co o tom mysli? 🙂

bejkidielko
autor
22. apr 2021

@zuvelyn dakujem ja som sa pýtala ci. Niekotora mala take pocity a ze ako to dopadlo. Muz je na tom. Rovnako ako ja🤩🤩🤩🥴🥴
To znamena ze spraviť ho vie hneď, 😂😂😂

bejkidielko
autor
22. apr 2021

@veroonikadan pisala som vyssje

bejkidielko
autor
22. apr 2021

@bejkidielko vyššie pardon

jankalukasova
22. apr 2021

@bejkidielko ano... ja som mala presne taketo pocity. Ked mali deti 3r a 1r. Ze to hrozne rychlo ubehlo, ze mi to chyba, ze... vsetko co si vymenovala. No a teda porod cakam kazdym dnom.

jaga18
22. apr 2021

Ja mám väčšie rozdiely medzi deťmi, medzi 1. a 2. 5 rokov a týždeň, dlho som nechcela ani pocut o treťom, potom, po x rokoch bol zas problém otehotnieť. Veľmi som si vyčítala, že sme do toho nešli skôr, pretože sme obaja veľmi chceli ešte jedno. Veľmi ma to trápilo, že sme čakali až kým bolo neskoro. Otehotnieť sa mi podarilo až teraz, keď mali deti 20 a 15rokov. O cca 12 týždňov by sa mal tretí drobec narodiť 🙂

bejkidielko
autor
22. apr 2021

@jankalukasova super blahoželám 💙💙💙

bejkidielko
autor
22. apr 2021

@jaga18 grattulujem.. To uz mate velkacov ale ja mam male deti to je ine..

anetkaadamko
22. apr 2021

@bejkidielko ist do toho.....lebo potom vzdy tam bude "to" a mohli sme...ak su teda podmienky.

andrejka1974
22. apr 2021

ked sa citis kludne chod do toho ja mam sice vacsi rozdiel teraz uz mam 3 dospelych synov a 2 este male dievcata 28,24,21, 13,9

tosomja
22. apr 2021

Ja mam dcéru s ex, po nej som povedala že nikdy viac, lebo som nemala oporu v mužovi. Bola som na všetko sama, ale hlavne vnútorne sama, bez jeho lásky, nemal rodičovské danosti. Nemal chuť byť otcom, len darcom spermií.
Po 10 rokoch s terajším priateľom sme hneď povedali, že my budeme mať veľa detí. 😛 Ja som síce myslela tak, že on ma dve, ja dcéru a jedno spoločné, no on si to vysvetlil po svojom a teraz čakáme druhé spoločné. Čiže máme dokopy 5 deti 🙈 15r, 9r jeho , 10r moja, ročný náš a v máji pribudne naša 🥰 a hádam aj stačí 😄

euka210
22. apr 2021

@bejkidielko ja mam 3deti s2r odstupom, da sa to

matapo
22. apr 2021

...ja mma tiez tri, keby som mladsia tak idem aj do stvrteho aj piateho / moj zivot su, nic lepsie sa mi nemohlo v zivote stat ako mat tieto svoje deturence 🙂 aj ked teda pojem nuda nepoznam, ani kvalitny spanok aspon 5 hodin v kuse, to niez nehrozi, ani ticho okolo mna nehrozi,... ale to k tomu patri a je to super. Ak mas deti rada a mozte si dovolit chod do toho 🙂

mogaa
23. apr 2021

@bejkidielko to 3,5ročné ti pôjde do škôlky, do pôrodu bude mať aj to 1,5-ročné okolo 2,5roka čiže tiež možno škôlka a ak nie , 2deti zvládaš...čím sú deti staršie, tým sú viac samostatnejšie a sami sa zabavia😉kde sa vychovajú 2deti sa vychová aj tretie....

zuzka10175
23. apr 2021

Ja som mala 2 deti do troch rokov, keď som mala 24 rokov, potom 9 ročná pauza, a potom to "na mňa prišlo" tak silno, že 3 deti do troch rokov. Posledné sa narodilo, keď som mala 37 rokov.
Dcéra - tretie dieťa - mala 3 mesiace... Bola som v pôrodnici odniesť materské mlieko a keď som počula ten novorodenecký plač, zatúžila som po ďalšom dieťati... do roka prišlo.. 🙂 a hneď za tým ďalšie...
Myslím si, že treba tú túžbu naplniť, aby si potom neľutovala 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
mandarinka555
28. apr 2021

@bejkidielko Spraviť ho teda môže hneď, len či bude taký ochotný sa aj starať o tri deti a ženu na MD....to nie len hŕŕŕ....lebo chcem....chcem a chcem 😂