icon

Je reálne zachrániť náš vzťah po narodení detí?

laskonka93
3. apr 2025

Zdravim potrebujem radu som mama dvoch detí s partnerom žijeme v jednej domácnosti, on už má jedno dieťa predchádzajúceho manželstva ale náš vzťah sa po deťoch zmenil on chodí cez týždeň do práce, domov chodí neskoro večer príde víkend a on každý večer sedí niekde s kamarátmi cez deň sa vytráca voči mne sa chová ako sa chová už sa so mnou ani normálne nerozpráva ja sa starám o deti a o jeho dom varím upratujem, keď si vypije alebo má zlú náladu tak mi nadáva vyčíta mi úplne hlúposti aj pred deťmi robí scény a ja neviem čo ďalej neviem čo urobiť aby to medzi nami fungovalo, keď sa ho opýtam ci mu namne záleží tak povie že on chodí do práce a ja už naozaj neviem ako dlaje či ostať snom a snažiť sa aby to fungovalo hlavne kvôli deťom alebo čo ďalej

terezka1947
3. apr 2025

Zmenil sa naozaj až po deťoch?
A kvôli čomu skončilo jeho prve manželstvo?

laskonka93
autor
3. apr 2025

@terezka1947 keď sme spolu začali bývať tak spolu trávili večery rozprávali sme sa..rozhodli sme sa že chceme dieťa a vezmeme sa neskôr ale on začal stále viac sedieť niekde mimo som ňou sa prestal rozprávať už ani nevníma keď mu niečo poviem a keď príde svetlá chvíľka že sa aj rozprávame tak potom keď vypije mi to vyhadzuje na oči že sa mu sťažujem...prvé manželstvo skončilo kvôli tomu že si jeho žena našla ineho

crazy_cat_lady
3. apr 2025

staras sa o jeho dom? takze je len jeho? ty vlastnis nieco? aby ta este odtial nevyhodil, to je poslednu dobu celkom "v mode" 🙂

olimuc
3. apr 2025

Jeho zena si nasla ineho v dosledku spravania svojho manzela. Poslala vadny kus naspat do obehu a ty si sa na neho ulakomila. Predpokladam, ze jeho byvala sa tiez vystahovala z jeho domu … alkoholik, blb ale ma chalupu …

laskonka93
autor
3. apr 2025

@crazy_cat_lady pozemok je napísaný naňho a bývalú ešte to sebou neporušil..on stále hovorí že to je náš dom ale deti nemajú ani vlastnú izbu keď niečo chcem vždy sa ho musím opýtať

crazy_cat_lady
3. apr 2025

to, ze to hovori, je sice pekne, ale realne to pravda nie je. takze pozemok je napisany na neho a aj dom? alebo tam si vlastnikom aj ty?

laskonka93
autor
3. apr 2025

@olimuc dom ešte postavený nebol keď sa rozviedli oni sa vzali lebo čakala dieťa a oni sú viac menej rovnaké povahy ona je tiež na alkohol a hyrenie...my keď sme spolu začali chodiť tak bol úplne iný vravel že chce rodinu

zmrzlinka2021
3. apr 2025

@laskonka93 prečo si išla s ním do deti, keď ani z teba nespravil svoju ženu a ani ste nemali spoločne bývanie, kde si spoluvlastníckou aj ty?

laskonka93
autor
3. apr 2025

@zmrzlinka2021 pre deti sme sa rozhodli po troch rokoch on bol po rozvode ja tiež povedali sme si že to vyskúšame spolu o Tom že tie pozemky da do poriadku vravel stále ale to mne je jedno ja nepotrebujem jeho dom mne ide len o to že neviem či sa to dá spraviť aby to medzi nami fungovalo alebo nie

januska12323
3. apr 2025

@laskonka93 bože žena ty sa nemáš snažiť ale on. Bývaš v cudzom dome, staráš sa aj o jeho deti a dostanú sa ti len nadávky a alkohol? Čítaš čo píšeš? Chceš v tom deti nechať vyrastať?

crazy_cat_lady
3. apr 2025

dufam, ze mas aj nieco vlastne. lebo je len otazkou casu, kedy ta z toho "vasho" domu vypoklonkuje.
ale pokial on nema zaujem, tak by som odisla sama, aj s detmi. nechces predsa aby vyrastali v takomto prostredi?

domkakvet
3. apr 2025

@laskonka93 neurobis nic, on nema zaujem.

cyberk
3. apr 2025

Nemas ziadnu uctu k sebe, to ze zijes u neho je dost podstatne.. mas nieco aj vlastne? Ten tvoj obraba uz nieco ine, skor ci neskor ostanes naocot, a deti maju skvely vzor rodiny.

terezka1947
3. apr 2025

Veľmi zle si začala vzťah. A neverím,že on sa z ničoho nič zmenil. Čiže v čom sa chces ešte snažiť.

tanyan
3. apr 2025

Alkoholizmus je progresívna diagnóza, časom sa to iba zhoršuje. A keď si Ťa neváži a dôležitejší sú pre neho kamaráti a pohárik ako Ty a deti, tak najvhodnejšia cesta pre Teba a deti je cesta von z tohto vzťahu.
Prečo nemajú deti vlastnú izbu?

koniarova
3. apr 2025

Nie. Nie je reálne zachrániť váš vzťah.