icon

Je rozdiel mať syna a dcéru?

datelinka31
20. nov 2023

My máme len jedno pohlavie, a tak by ma zaujimalo, či tí, čo máte obe, ste to pociťovali nejako inak. Myslím tým teraz naviazanosť na dieťa a celkovo materstvo. Pýtam sa preto, že dnes som čítala zvláštny príspevok od jednej mamy, kde písala, že až pri druhom dieťati sa v nej prebudili materské inštinkty a viac sa naladila na materstvo a napojila na prvé dieťa, vďaka teda druhému bábätku. Celkovo veľakrát som počula od mám, že až pri dcére sa tak akoby viac rozcítili alebo ako to povedať.. ja sama to teda neviem porovnať, ale ako ste to mali vy?

Strana
z2
elenita
22. nov 2023

No u nas su obe dcery ovela narocnejsie, uz od babatka boli, vecne nespokojne, umrncane, nespave...syn bol odmalicka take standardne babatko, pokojne a spokojne, je skor introvert a stale maznak aj v puberte 😁 Naproti sestre dvojicke, ktota je vecne nespokojna, ukrivdena a citi potrebu rebelovat. Ale teda milujem ich vsetkych 3 rovnako ❤️❤️❤️

0silvia0
22. nov 2023

@liliana8 presne to slovo "ukrivdenosť" ktoré použila @elenita by som ešte doplnila. Stále rieši iných, ale seba nerieši. A nevie byť sám, stále musí mať niekoho pri sebe, či už sestru, kamošov, frajerku. On aj do obchodu niekoho núti aby s ním išiel. Také čudné niektoré črty má.

Strana
z2