icon

Je to znamenie, aby som už dieťa nemala?

17. okt 2022

Ahojte,pisem anonymne, idem sa podelit s mojim zivotnym pribehom a citovym rozpolozenim.Pred 5 rokmi som porodila syna, ktory sa nam postastil hned na prvy krat po svadbe.vsetko idealne. na to som po roku otehotnela znova uplne bez problemov na prvykrat.bohuzial babatko v 28tt zomrelo.uz su tomu 3 roky.nedokazem sa s tym vyrovnat a nedokazem s tym zit. bola som vtedy po druhej sekcii dost v zlom stave fyzickom,kedze obidve sekcie boli akutne, stratila som vela krvi atd. odvtedy som si povedala, budem si uzivat toho mojho jedneho syna a hotovo.no tazko sa takto zije hlavne ked by strasne chcel surodenca.v maji sme sa teda rozhodli s manzelom ze to skusime, sup otehotnela som znovu hned, uz sme sa aj zacali tesit uz som si predstavovala to vonavucke babatko a na to krvacanie..biochemicke tehotenstvo...odvtedy sa nam nedaari, cez vikend som znovu dostala menstruaciu.
teraz neviem ci to brat ako znamenie od toho hore, ze uzivaj to jedno dieta a bud rada ze ho mas a ze zijes a nechce nic viac?? alebo ako co?
strasne tuzim po babatku, bola som aj u dr, odobrila ze jazva je v pohode, mozeme sa snazit. len ja uz neviem, uz som aj rezignovala, ze ok bude jedinacik ale na druhej strane viem ze sa s tym nikdy nevyrovnam a nebudem vediet zit s tym pocitom do konca zivota. neviem,,,strasne depky mam z toho..mam 33 rokov:(((((

Strana
z4
melany4
22. okt 2022

Ale prečo máš depku z toho,že už deti mat nebudeš....máš predsa pred sebou ešte veľa pekných plodných rokov ...
Niektoré ženy sa aj dlhé roky snažia o bábätko a nevzdávajú to...
My sa snažíme tretí rok a dúfam ze budem mat nádej stále.

autor
23. okt 2022

@melany4 lebo mam za sebou 2 tazke sekcie a bojim sa teda aj toho… ze mi to vzalo nádej na dieta. Nech sa cim skor zadarí🙏🙏🙏

autor
23. okt 2022

@iriska3 Dakujem pozriem to urcite

mamula20
Odpoveď bola odstránená
melany4
23. okt 2022

Ďakujem krasne ❤️
Áno rozumiem ,určite je to veľmi ťažké aj s tými sekciami.
Tiež prajem nech sa podarí ešte donosit bábätko.❤️

loulou72
27. apr 2024

hlavne tá trauma s úmrtím bábätka je podľa mňa problèm, ak sa s tým nevyrovnáte (čo je ťažké, možno aj nemožné), poznačí to aj ďalšie dieťa... máme to tak v rodine, môj oco sa starkej narodil po smrti 2.5 r brata, a prakticky celý život má psychické problémy... netvrdím tým, že tá situácia sa musí opakovať u každého, rozhodnutie, či mať ďalšie bábo je na Vás, len buďte psychicky silná a vyrovnaná maminka /ak sa to dá/... ♡

marlene
28. apr 2024

Mam za sebou nieco podobne. Prvy syn porod v 38 tt - bohuzial tichy porod. Radim ti vyhladat dobreho psychologa a spracovat smrt tvojho dietata. V podcaste „ V zenskom rode“ o tom hovorim.

autor
28. apr 2024

@loulou72 ďakujem velmi ❤️

autor
28. apr 2024

@marlene ďakujem❤️

Strana
z4