Je v poriadku, keď sa matka na materskej zabáva?
Ahojte, rada by som si precitala vase nazory resp. to, ako to vnima spolocnost.
1.Matka na materskej/rodicovskej by sa nemala chodit von prilezitostne zabavat aj napriek tomu, ze je o jej dieta plnohodnotne postarane manzelom, ci inym rodinnym prislusnikom.
2. Je v poriadku, ak sa matka na materskej pojde von obcas odreagovat a zabavit a nevidim v tom nic zle.
Zabavu myslim v tomto zmysle napr. posedenie a pokec s kamaratmi pri vinku/pive, ist si zatancovat a pod.
Nizsie pridavam moznosti 1 alebo 2.
Zaujima ma to preto, kedze sa stretavam v zivote s dvoma diametralne odlisnymi nazormi a som naozaj zvedava, ako to vnima vacsina.
Dakujem ☺️.
@barbora0308 oba sú správne,záleží od ženy,aký je typ,správne je to s čím je žena stotožnená😉
Chodila som normalne aj cvicit aj na kavu alebo na vinko s kamoskou aj na stretavke zo strednej som bola saozrejme nie od babetka ale od malej cca roka.nie som predsa otrok dietata muz ma sam poslal priam vyhnal chod uz prosim ta niekde s niekym aspon na chvilu..
@viestta to kto povedal taku blbost o cervenych satach, to mozem rovno vyhodit pol skrine.😆
@lubkovaandrejka jedna zadubena teta
@viestta a co sa jej nepozdava na tej farbe😆. Mysli si,ze to je pre zeny lahkych mravov? Ci slobodne a bezdetne mozu tiez slobodne nosit cervene saty?
@lubkovaandrejka neskumala som
@barbora0308 záleží od toho, čo kto vníma pod pojmom ísť sa zabaviť do baru, ísť si zatancovať. Napr. matka v 4. Cenovej pri pohári lacného chľastu, spitá je pre mňa no go. Ak by išla do slušného podniku a ostane to pri 1-2 pohároch vína, prip. Miešaný nápoj, na tom nič zlé nevidím. Ak do seba háďže borovičky, pod pojmom "odreagovať sa", tak to nie. Rovnako ísť si zatancovať - ak je to slušný podnik, napr. Nejaký lepší oldies, koncert, prečo nie - ale tiež, stačí 1-2 poháre vína, tancovať s kamoškou, nie sa tam ožrata lepiť na chlapov. Ja napríklad chodím tancovať iba s mužom a chodíme vždy páry, o dieťa sa starajú starí rodičia. Ak idem niekde s kamoškou , tak skôr na káva, koláčik. Ani víno by mi nevadilo pri matke, ale naozaj musí ísť o slušný podnik.

@lucky_k zijem normalne v meste 🤷 nechapem naco takato poznamka? Bolo mi to vycitane od dvoch rodinnych prislusnikov, jeden z nich bol moj otec a nasledne ked som bola na drinku so sestrou v bare ma jeden znami v mojom veku prisiel pozdravit a nasledne zahlasil "noo matka roka, sedi vonku na pive...". Tak som bola zvedava, ako to vnima spolocnost. Som rada, ze sa potvrdilo, to ako uvazujem aj ja. Ja zase nechapem preco musi vzdy niekto rypat tam kde je to uplne zbytocne 😅?