icon

Je v poriadku mať jedno dieťa?

Včera o 11:58
Strana
z2
januska12323
Včera o 12:00

Aj žiadne.

deti95060810
Včera o 12:01

áno. každého osobná vec.

pribinak
Včera o 12:04

Rozhodneš sa podľa toho čo ti tu nápisu cudzí ľudia?

svetlonos
Včera o 12:05

@anonym_autor
co je toto za blba otazka?? Snad mi nokto nebude diktovat kolko deti budem mat? Chces jedno, super! Chces 5 (mas na to nielen financie ale aj psychiku atd) maj!
A ke dt niekto napise nie nie je to ok budes mat preto dve?

anonym_d3f68c
Odpoveď bola odstránená
a0
Včera o 12:13

Skús opčnú otázku: Je v poriadku mať 3-4 deti a nevedieť im zafinancovať ani základné potreby? 🤔

anonym_a25f21
Včera o 12:14

@anonym_autor
@anonym_autor aj my s mužom máme 1, plánujeme mať len 1 a je to ok. Áno počúvame blbé prekvapivé ksichty že 1 je zle a o ničom a bla bla blaaaaa....
Muž má 2 súrodencov a len čo sa pohádali a nebavia sa. Každé dieťa si raz bude žiť svoj samostatný život , nie so súrodencom.
Nehovorím že súrodencom je zle. Ale je ok mať len jedno

anonym_3e3853
Včera o 12:14
@anonym_d3f68c
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d3f68c

sticker
viestta
Včera o 12:15

Je uplne jedno ci to je alebo nie je v poriadku podla nas. Dolezite aby to bolo v poriadku pre teba. Ak budes mat desat, aj vtedy je uplne jedno co si o tom kto mysli, dolezite je ci si ty s tym spokojna.

pr85
Včera o 12:15

@anonym_autor ja si myslím, že najlepšie je mať aspoň 2 deti (ak máš na to financie a vôľu). Ale je to na tebe.

cyneric
Včera o 12:17

Keď budeš mať 0 tak ušetríš toľko nervov, financií a dokonca aj zdravotný stav! 🤩

gejb
Včera o 12:17

@anonym_autor Keď napíšem ze nie, pôjdeš si rýchlo urobiť druhé? Ci načo tato otazka ?

petamich
Včera o 12:19

Neprinalezi mi urcovat co je a co nie je v poriadku. Kazdopadne moj osobny nazor, ze v poriadku je aj jedno aj ziadne aj desat, uz kto sa na co citi a uzivi.

viestta
Včera o 12:20
@gejb

@anonym_autor Keď napíšem ze nie, pôjdeš si rýchlo urobiť druhé? Ci načo tato otazka ?

@gejb pojde to jedno napchat do babyboxu, lebo aj 0 by bolo v tom pripade matematicky spravne

anonym_ced207
Včera o 12:23

Je v poriadku mat 1, ziadne aj 10. Pokial na to rodina ma zazemie a schopnosti sa o ne spravne postarat a poskytnut im milujuci domov.

oceanahory
Včera o 12:24

@anonym_autor Podla mna nie je v poriadku sa taketo nieco vobec pytat...ale tak ocividne vnimame pojem "v poriadku", tak trocha inak 🥴.

anonym_41f5d2
Včera o 12:31

@anonym_autor prečo by to nebolo v poriadku? Je to každého vec, ako sa rozhodne, či jedno, dve, päť alebo žiadne

hradnapani
Včera o 12:40

ano je. Len akurat treba potom dohliadnut, aby malo okolo seba dostatok kamaratov alebo vekovo podobnych pribuznych, aby proste nebolo len v spolocnosti dospelych.

ivik4
Včera o 12:44

Nie
My jedinacikovia sme chudaci nemozny zitia bezneho zivota . Aspon 5 ich treba
Boze tieto temy pisane naschval...

sevrin
Včera o 13:26

Aspoň 3-4, deti časom vyrastú, začnú pracovať, platiť dane a odvody, sociálna poisťovňa bude mať viac peňazí na dávky a dôchodky a fico bude menej kradnúť z druhého piliera.

anonym_462fb5
Včera o 13:36

Moja sestra hovorí že kto má jedno alebo žiadne dieťa tak myslí na seba na svoju pohodlnosť. Kto má 2 a viac detí myslí na rodinu.

sendy1977
Včera o 13:58

@anonym_autor podľa mojej svokry nie . Treba pekne 2.

anonym_c34231
Včera o 14:01
@sevrin

Aspoň 3-4, deti časom vyrastú, začnú pracovať, platiť dane a odvody, sociálna poisťovňa bude mať viac peňazí na dávky a dôchodky a fico bude menej kradnúť z druhého piliera.

@sevrin Fakt musíš politiku (Fica) vopchať aj do tejto nepolitickej témy? A to nie som žiaden fanúšik Fica a nevolil som Smer.

alkoholik
Včera o 14:09
@sevrin

@sevrin Kradol aj ked sme boli TIGROM europy... Takze neviem ci ho toto zastavi. Osobne max 2 a kazde aby vedelo AJ a iny jazyk a ak by sa rozhodli aby mohli odist prec z tejto banana landu... Ale zaujimave je kolko ludi sa vracia, byty drahe jak svina takze fakt tomu nerozumiem. Vid Madarsko byty im zdrazeli viacej ako na SR. Takze asi fakt nam nieje zle na Slovensku.

rozculena
Včera o 14:29

mne je úplne ukradnuté,kto má kolko detí.
Lebo iní ľudia sa nemajú starať o to,kto má kolko.

anonym_bdb1a2
Včera o 14:32
@hradnapani

ano je. Len akurat treba potom dohliadnut, aby malo okolo seba dostatok kamaratov alebo vekovo podobnych pribuznych, aby proste nebolo len v spolocnosti dospelych.

@hradnapani a tych vekovo pribuznych kde ako zoženiem?🙈

hradnapani
Včera o 15:50
@anonym_bdb1a2

@hradnapani a tych vekovo pribuznych kde ako zoženiem?🙈

@anonym_bdb1a2 bratranci, sesternice, netere, synovci a tak podobne, to snad nemusim dospelej osobe vymenuvat 😨 samozrejme, ak existuju, Ak neexistuju, tak potom kamarati. (vsimla si si to "alebo", ze?)

anonym_48ec4d
Včera o 16:04

To čo za odveci otázka? 😂 za mňa ideálne jedno, tak mám jedno. Ale ak chceš 7 tak ich maj, ak 0 tiež ok..to ešte dnes niekto rieši, že či niekto chce, nechce deti, alebo koľko? Musím byť viac vďačná za ľudí v mojom okolí ktorí takéto absurdity do ktorých ich je h..... vôbec neriešia.

anonym_d3c0a4
Včera o 16:17

V poriadku je vzdy to,co si 2ja spolu naplanuju,ci 1,2,ci 10 ci ziadne.
V poriadku uz nie je to,ked to nevedia,,,,wau nehoda,,,,alebo jeden tuzi,druhy nie.

anonym_28df8d
Včera o 20:25

Všetky takéto súkromné rozhodnutia človeka sú v poriadku. Aj nemať dieťa je úplne ok.

Strana
z2