Kedy sa mamičky konečne vyspia po narodení dieťaťa?
Mamicky kedy ste sa vyspali celu noc konecne po narodeni dietata? Okrem tych dni kedy ste dieta nechali rodine, kedy prespalo celu noc? V alom veku? Dakujem
Od 3 mesiaca, ono hned ako prides na to, ako dieta funguje a co na neho plati, tak to pojde ako po masle 🍀 hlavne skusaj vsetko mozne aj nemozne a dojdes na to 🥳
Po 3,5 roku. Dovtedy 8-12x za noc hore. Teroristi malí.
Je to velmi velmi individualne. Moja mala sestra budila mna aj mamu do 4 rokov aspon 2-3x v noci na krmenie. Moja dcera prespi celu noc od 7 tyzdna ale aspon 2x sa kazdu noc kruti ked jej zachyba cumel. Nezobudi sa, ale zo spanku mrnka az dokym nevstanem a nevratim jej ho.
Dcerka mala 10 m, noc prespala potom ako sa oducila od nocneho dojcenia
Ja som asi odstrašujúci príklad a extrém, ale nespala som poriadne už 20 rokov, mám 4 deti, rozdiel medzi nimi je cca 5 rokov . Starší prespali noc v pohode ako 4-5 roční, najmenší má 2 ešte nespí poriadne tak dúfam že o 2 roky sa už vyspím bez toho, aby som 100x za noc musela vstávať
Je to individualne. Pri najmladsom som prvy raz spala celu noc, ked bol v skole v prirode. Ucitelky sa moc nevyspali...
On skratka spat nepotreboval. Celu noc prespal az ked mal sedem rokov. A aj to bolo vynimocne. Dobre zacal spavat v puberte.
od 7m spala celu noc 🙏❤️
a mne je stale divne, preco sa tak strasne riesi, aby dieta prespalo celu noc.. ja som sa v pohode vyspala, aj ked sa deti v noci budili na dojcenie.. teda ak sa budili tak normalne, dva/tri krat, nie ze desat.. ale nejak som nemala metu, ze musia prespat celu noc.. skor mi vadilo, ked rano vstavali prilis skoro, ja som sova, neznasam skoro vstavat 😀 .. takze si ani vobec nepamatam, kedy prespali 'celu noc' .. a ani som to nikdy neriesila.. niekedy pomoze, brat situaciu taku, aka je a najst si v tom co najlepsie fungovanie, nie za kazdu cenu dosahovat nejake mety..
Záleží odmietala, asi keď malo 4 roky? Ani neviem...🙂
V mojom prípade už to nebolo nikdy 😅 spánok sa mi deťmi úplne pokazil.. ale im sa ustálil okolo 3-4rokov
Cca po roku u nas.
Malý ma 3 a ešte som sa nevyspala , lebo pýta vodičku, stane sa ze sa pocika, vylezie z postieľky ku mne do postele...atd atd atd ...ja ho zakrývam a tak 😅🤷♀️
Ja už skoro krokov
Naša malá prespala celú noc od cca pol roka, vtedy už v noci nejedla... Teraz bude mať skoro 2,5 a spí od 8mej večera do 7:30 až 8 ráno... Dieťa som rodine nikdy na noc nenechala.. A až teraz ju občas nechám starým rodičom na pol dňa...
Celu noc starsi prespal a vzdy uz prespi od odstavenia priblizne v 20 mesiaci. Bolo to krasne sa rano zobudit a zistit ze som spala celu noc nepretrzite. Mala sa zatial budi viackrat, ma necely rok.
Starší po roku a malý po dvoch😐
Keď som prestala kojit v noci a boli dosť najedeni cez deň... Okolo roka
syn spal spolahlivo az v cca 3,5rokoch, dcera este pred rokom
Po 3. roku 🙂
Naša spala celú noc od 5m..ja som mala ešte chvilu spánok pokazený aj keď už ona spala celú noc..trvalo mi asi cca ešte 3 mesiace kým som sa JA prestala budit😀teraz má 15m a spíme všetci super celú noc a stane sa naozaj výnimočne že sa zobudí..možno ani nie raz za mesiac
Keď som malého odstavila od nočného kojenia , mal asi 17 mesiacov a trvalo asi 2 týždne kým sa prestal budiť v noci . Teraz ma 22 mesiacov a občas sa ešte stane že sa v noci zobudí ale viac je tých noci ktoré prespí ako tých čo neprespí cele.
Moje dieťa spalo v podstate dobre od narodenia.Do 3 mesiacov sa budil kazde cca 4 hodiny na mlieko.Od 3 mesiacov v noci okolo 23:00 vypil mlieko a zobudil sa okolo 4tej,vypil mlieko a spinkal ďalej aj do 7-8:00 Podľa môjho názoru je dôležité naučiť dieťa zaspávať "samé",teda žiadne nosenie na rukach,žiadne "natriasanie".A taktiež vytvoriť si pevný režim a rituály,vďaka ktorym bude dieťatko pokojne lebo bude vedieť čo nasleduje a zvykne si na to.U nás to fungovalo
Do 5 rokov spal s nami-takze spanok nula bodov. Potom ok a teraz zas nespim lebo uz ma 18 a chodi cez vikendy kade tade von a ja nespim pokym nepride domov 😁
Nikdy🤣moja ma 3roky a doteraz je hore 5krat.. ako babatko bola hore aj 20krat.. nikdy nespala celu noc

Pri prvom 6mes pri druhej od 6t každú noc okrem nocí keď šli zúbky alebo bolo dieťa choré.