icon

Kedy sa mamičky konečne vyspia po narodení dieťaťa?

23. máj 2024

Mamicky kedy ste sa vyspali celu noc konecne po narodeni dietata? Okrem tych dni kedy ste dieta nechali rodine, kedy prespalo celu noc? V alom veku? Dakujem

Strana
z3
laurajk
26. máj 2024

Po 2,5roku... ked som prestala kojit.

queen_el
26. máj 2024

Okolo 2r. začal prespat noc. Tak cca, nejake menšie prebudenie nerátam.

vieronika14
26. máj 2024

Tri roky

nikiki29
26. máj 2024

Pri prvom dieťati od 5 týždňov. Pri druhom čakám 😅

asia83
26. máj 2024

Od ich dvoch mesiacov. Obe deti mi odvtedy spali celú noc.

elizita
26. máj 2024

Obe od cca 1,5r. A to som staršiu kojila do 2r. Obe boli v tom veku už v detskej izbe. Prestala im tak potreba na extra časté kojenie a nebudili sa na každý such v miestnosti. Keď chceli,zliezli z postele a prišli za nami

gabika20
26. máj 2024

Mám deti 7 rokov a 14 rokov a je to super ..spím celú noc, väčšinou dokedy chcem, tiež som na to čakala keďže syn keď bol bábätko spánok proste nepotreboval a ja som vyzerala fakt hrozne unavene..výnimkou sú len choroby kedy ich v noci kontrolujem

bubinkaaa
26. máj 2024

Neviem čo ti kto odpovedal,no odpoviem ti takto:
Závisí to od mnohých faktorov,či kojis,či máš dve deti za sebou,či len jedno dieťa.Aké má tvoje dietatko návyky,neresti,režim atď...a v neposlednom rade častokrát to závisí najmä od rodičov ako výchovávaju dieťa,niektoré spia od roka samé v izbe,iné este aj v 7rokoch v jednej posteli s rodičom/rodičmi

scila
26. máj 2024

Moji synovia začali normálne spávať až keď mali každý 3 roky, dcéra sa budievala v noci ešte dlhšie. Nevyspala som sa vyše 7 rokov. Vždy som závideli mamám, ktorých deti od bábätka prespali celú noc.

zuz0110
26. máj 2024

Obe deti som v 18m odstavila od nocneho kojenia. Odvtedy spali takmer kazdu noc celu.

rootham
26. máj 2024

Ja ťa poteším, u nás sa teda už od 3 mesiacov obe bábätká budili len 1x na fľašu... 🤷😁 Medzi 3-4 ráno. Mňa skôr mačky budia, deti spia ako zabité 😁.

dominikamacakova
26. máj 2024

Po štyroch rokoch... 😅

tetaandulkova
26. máj 2024

Presne na druhý deň, kedy som prestala kojiť, malá sa už nebudila na spanie ale prespala celú noc. Čiže po 1 r. a 2 dňoch 😀

sima22290
26. máj 2024

Pri synovi 2r,3m kým spal celú noc. A dcérka 1,5r a odvtedy prespi celú. Cítim s vami, raz to prejde nebojte, beží to rýchlo. Veľa síl prajem.

30katrusa40
26. máj 2024

Deti som nikdy nedávala na noc niekomu aby som sa vyspala. Pri dcére som sa poprvé poriadne vyspala keď mala cca 9 mesiacov. Syn má 4,5 roka a stále ma problém do spánkom ale on má PAS. Takže to je iné. Ale tak cca rok.

doriiis
26. máj 2024

@miriam108 ....ako keby to bolo pred 100 rokmi.2-3 krát za noc zobudiť aspoň trochu,posadiť na nočník a kým sa vycikali už spali zas😂
A ja tiež taká spiaca som držala dieťa aby kým sa vycika sa nevykaclo z nocnika😂.Chvalabohu toto odnaucanie netrvalo dlho ani u jedného

sorciera24
26. máj 2024

Starší v roku,ale mladší, to ťa nepoteším...mal 3,5r.ked prespal noc

barbie2023
26. máj 2024

Táto najmladšia má za chvíľu rok a nevyspala som sa ešte ani noc

vevapeto
26. máj 2024

@doriiis ja pri druhej dcére to mám takto, ona je neskutočný spachtoš.

momi86
28. máj 2024

ja pri obidvoch mojich synov asi od roka,,cca 1,5 mi prespali celu noc...

leniel
28. máj 2024

teraz, po 5,5 roku 😊 mam 2 deti, starsia ma 5,5 a mladsi 2,5. Uz v noci celkom dobre spia 😃 ale clovek si na nespanie casom zvykne 🙂

tara
29. máj 2024

Cca vo veku 9mes, budil sa už len o 5tej ráno. Pri druhom tak isto, my sme mali spachtošov.

Strana
z3